Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Trouble Shooting/Problems/Service

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 12-01-2012, 02:35 PM
Member
My Jeep: 2012 3.6L WK2
 
Join Date: Apr 2012
Location: AZ
Posts: 632
Thanks: 1
Thanked 10 Times in 7 Posts
Rep Power: 2665
eibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond repute
Blinking radio / sound cutting out

Just went through 30 miles of gravel road on the reservation and now my radio is blinking and the sound is cutting out. I have a lockpick installed in the GC that has been working well for about 2 months now. Also, my center console accessory outlet seems to be dead. The strange thing is the radio didn't start blinking up until 40 or so minutes later while I was in the parking lot with the ACC on and have an inverter plugged in.

Should I try and pull the radio fuse? I'm 300 miles from home
__________________

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 12-01-2012, 03:19 PM
Relwarc's Avatar
Super Moderator

My Jeep: 2009 6.1L WK
 
Join Date: Jul 2009
Location: Baltimore, MD
Posts: 2,507
Thanks: 12
Thanked 23 Times in 22 Posts
Rep Power: 614303
Relwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond repute
Garage
Re: Blinking radio / sound cutting out

It could possibly be the fuse, but it very well may be a loose wire. Sounds to me like you've got a connection that's become compromised and it's causing electrical gremlins.
__________________

__________________
-Doug




'09 Modern Blue STR8, fully loaded, 5% tint all around 40% windshield, 4" Bwoody, 5" Tips, 6K HID Reverse,lows,fogs and switchbacks. Blacked out LED tails. PX8 rear step. Body matched ANTIVENOM hood. Lots of BT goodies, tuned by FRP. Best 1/4 ET so far: 12.65

'07 WK 4.7L Laredo. 28X package. RK 3.5" lift, 18" Sahara brushed rims, SOLD
'94 ZJ 4.0. 4.5" lift, 33" swampers, body armor, lots of mods. SOLD
Reply With Quote
  #3  
Old 12-01-2012, 04:25 PM
Member
My Jeep: 2012 3.6L WK2
 
Join Date: Apr 2012
Location: AZ
Posts: 632
Thanks: 1
Thanked 10 Times in 7 Posts
Rep Power: 2665
eibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond repute
No power at all now on the radio, fuse is good. The fuse for the armrest power outlet is blown but that is another issue that I just noticed.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 12-04-2012, 07:37 PM
Member
My Jeep: 2012 3.6L WK2
 
Join Date: Apr 2012
Location: AZ
Posts: 632
Thanks: 1
Thanked 10 Times in 7 Posts
Rep Power: 2665
eibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond repute
Just an update, unplugging the lockpick (rebooting) revived the media center. I haven't driven around yet to see if the fix is permanent. I need to move it to glove compartment for easy access in the future.
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 12-07-2012, 04:52 PM
Member
My Jeep: 2012 3.6L WK2
 
Join Date: Apr 2012
Location: AZ
Posts: 632
Thanks: 1
Thanked 10 Times in 7 Posts
Rep Power: 2665
eibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond reputeeibyer has a reputation beyond repute
Re: Blinking radio / sound cutting out

Grrr, it just started blinking again!
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Radio on, no sound. Anyone?? chicagohotness Trouble Shooting/Problems/Service 2 12-06-2012 11:45 AM
No sound from radio JonF Audio/Visual/Navigation 7 09-20-2012 09:02 PM
Interior lights and radio lights blinking?? TLPMYD Troubleshooting/Problems 7 08-18-2012 09:28 PM
cutting off cat? JeepFreak12 Engine Performance/Intake/Exhaust 12 08-27-2011 03:27 PM
2008 WK REQ Radio Issues - No Sound at times scottmarion Troubleshooting/Problems 6 04-08-2010 03:26 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 09:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community