Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Trouble Shooting/Problems/Service

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 06-21-2012, 10:46 AM
armoredsaint's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2012 5.7L WK2
 
Join Date: Nov 2011
Location: Ohio
Posts: 1,288
Thanks: 12
Thanked 11 Times in 11 Posts
Rep Power: 234397
armoredsaint has a reputation beyond reputearmoredsaint has a reputation beyond reputearmoredsaint has a reputation beyond reputearmoredsaint has a reputation beyond reputearmoredsaint has a reputation beyond reputearmoredsaint has a reputation beyond reputearmoredsaint has a reputation beyond reputearmoredsaint has a reputation beyond reputearmoredsaint has a reputation beyond reputearmoredsaint has a reputation beyond reputearmoredsaint has a reputation beyond repute
Defective Back-up Sensors?

The right side and on my EVIC it keeps telling me something is there for the past 2 days, annoying as hell.

So I decided today to hit the right sensor lightly with my fist over a microfiber of course.

Fixed, weird!
__________________

__________________
2012 Jeep Grand Cherokee Overland 4X4 - Hemi V-8
Mineral Grey with Saddle interior / Quadra Lift / ACC / BSW / FCW / Pano-roof /
aFe Pro-Dry S Filter / Borla Cat-Back Exhaust
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2012, 06:48 PM
BobsWK2's Avatar
Premium Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 1,518
Thanks: 3
Thanked 23 Times in 21 Posts
Rep Power: 49503
BobsWK2 has a reputation beyond reputeBobsWK2 has a reputation beyond reputeBobsWK2 has a reputation beyond reputeBobsWK2 has a reputation beyond reputeBobsWK2 has a reputation beyond reputeBobsWK2 has a reputation beyond reputeBobsWK2 has a reputation beyond reputeBobsWK2 has a reputation beyond reputeBobsWK2 has a reputation beyond reputeBobsWK2 has a reputation beyond reputeBobsWK2 has a reputation beyond repute
Re: Defective Back-up Sensors?

Quote:
Originally Posted by armoredsaint View Post
The right side and on my EVIC it keeps telling me something is there for the past 2 days, annoying as hell.

So I decided today to hit the right sensor lightly with my fist over a microfiber of course.

Fixed, weird!
Sometimes you just can't beat the results of a well placed smack from a fist or hammer.
__________________
2014 Summit 4X4, V8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vibration from defective 18 inch Kumhos’ damazeen Suspension/Driveline/Brakes/Wheels/Tires 1 05-29-2012 05:01 AM
Defective shock Onroad Trouble Shooting/Problems/Service 9 04-26-2012 07:51 PM
Defective Amplifier bta1189 Trouble Shooting/Problems/Service 5 09-08-2011 05:09 AM
Defective Wheel, Tire or Driver? smcoverland Trouble Shooting/Problems/Service 5 08-10-2011 11:14 AM
Adding back-up sensors? LTrainGC Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 14 12-31-2009 11:51 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 10:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community