Service Transmission message 3x this morning.. - Page 2 - Jeep Garage - Jeep Forum

Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Trouble Shooting/Problems/Service

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #13  
Old 01-04-2015, 11:34 PM
Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 23
Thanks: 3
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 785
BigDiesel is on a distinguished road
Re: Service Transmission message 3x this morning..

Quote:
Originally Posted by YO-EL View Post
Yes.
Had it in last week for the axles & they did the latest flash for the trans..
Then the other day, saw the error message when I shifted into D..
Still get it now & then... all upon moving shifter into D.... thats why I'm posting on this.. I can't be the only one....
Tell Chrysler that you and your family do not feel safe in it.

Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #14  
Old 01-05-2015, 01:26 PM
YO-EL's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2012
Location: Phila PA suburbs
Posts: 137
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
Rep Power: 1945
YO-EL will become famous soon enough
Re: Service Transmission message 3x this morning..

Quote:
Originally Posted by BigDiesel View Post
Tell Chrysler that you and your family do not feel safe in it.
Question...
When you get an error message, does it throw a code to be retrieved?
Or does the MIL need to bet lit for a code to be set?
__________________

2011- 2010 Englishtown (NJ) 11.50 Index CHAMPION! 2012-2011-2010 Corvette Challenge Pro 11.50 Index CHAMPION!
2012 Modern Muscle CHAMPION!
Reply With Quote
  #15  
Old 01-13-2015, 10:41 AM
GreenWaveATL's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Atlanta, GA
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 1325
GreenWaveATL is on a distinguished road
Re: Service Transmission message 3x this morning..

Glad I found this thread. I had the "Service Trans" message come up a few times on my display this morning. It's the first time I've seen it. For me, it came up when I shifted into either R or P. It did not come up when I shifted into D.

I'm in Atlanta, and the temps here are in the mid to high 40's today. Also, it happened after my JGC had warmed up. It appears to be shifting normally, and I did not notice anything out of the ordinary. I'm just curious why it would come up now...I have just over 23K on the odo, and the temps have been above freezing for several days now.

I'd love to know what your dealer suspects.

Thanks!
__________________
2014 GC Limited V6 RWD: Deep Cherry Red/Blk | Lux II | 20" Wheels | Tow IV | RA4 - Ordered 4/6/13 & Delivered 5/27/13
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting "Vehicle phone requires service message" ebang Trouble Shooting/Problems/Service 181 01-14-2017 09:26 AM
"Service 4wd system" message Kayak83 Troubleshooting/Problems 5 01-03-2013 05:50 PM
Wheel speed sensor / Service 4WD Message Problem. philr75 Troubleshooting/Problems 2 09-19-2012 12:05 PM
Dreaded "Service 4WD System" Message DaBigBone Troubleshooting/Problems 10 01-09-2012 09:31 AM
Service 4WD System Message cain45 Grand Cherokee - WK 18 09-13-2010 06:49 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 10:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by FCA US LLC. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC.