STILL getting "Service Transmission" AFTER update.. - Jeep Garage - Jeep Forum

Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Trouble Shooting/Problems/Service

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 01-01-2015, 02:30 PM
YO-EL's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2012
Location: Phila PA suburbs
Posts: 137
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
Rep Power: 1944
YO-EL will become famous soon enough
STILL getting "Service Transmission" AFTER update..

2014 Overland....

Yesterday, going from P into D got the "Service Transmission" message AGAIN on screen..

Just had an update for this last week..
Car drives fine... Cold weather related possibly?

Seeing message after each start up once I put it in D...

__________________

2011- 2010 Englishtown (NJ) 11.50 Index CHAMPION! 2012-2011-2010 Corvette Challenge Pro 11.50 Index CHAMPION!
2012 Modern Muscle CHAMPION!
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 01-04-2015, 07:03 PM
YO-EL's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2012
Location: Phila PA suburbs
Posts: 137
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
Rep Power: 1944
YO-EL will become famous soon enough
Re: STILL getting "Service Transmission" AFTER update..

Anyone else? I can't be the only one.. Just had the latest trans flash update as well....!!!!!
__________________

2011- 2010 Englishtown (NJ) 11.50 Index CHAMPION! 2012-2011-2010 Corvette Challenge Pro 11.50 Index CHAMPION!
2012 Modern Muscle CHAMPION!
Reply With Quote
  #3  
Old 01-04-2015, 07:26 PM
Member
My Jeep: 2015 3.6L WK2
 
Join Date: Dec 2014
Location: Eugene, Oregon
Posts: 15
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 1 Post
Rep Power: 786
csBear is on a distinguished road
Re: STILL getting "Service Transmission" AFTER update..

Do you have the technology package? Mine had weird messages they said were fixed when they replaced the front sensor which had gotten water in it. Not sure if it truly fixed it since the dealership bought back my rig which only had 500 miles and I bought a new one.


Sent from my iPad using JeepGarage
Reply With Quote
  #4  
Old 01-04-2015, 09:36 PM
YO-EL's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2012
Location: Phila PA suburbs
Posts: 137
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 4 Posts
Rep Power: 1944
YO-EL will become famous soon enough
Re: STILL getting "Service Transmission" AFTER update..

Nope, no Tech pkg...
__________________

2011- 2010 Englishtown (NJ) 11.50 Index CHAMPION! 2012-2011-2010 Corvette Challenge Pro 11.50 Index CHAMPION!
2012 Modern Muscle CHAMPION!
Reply With Quote
Reply

Tags
update

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Getting "Vehicle phone requires service message" ebang Trouble Shooting/Problems/Service 181 01-14-2017 09:26 AM
2014 Map Update - "PND Did Not Update" Error LJSMITH1 Audio/Visual/Navigation 15 06-23-2015 10:44 AM
2011 JGC rough starting after (DIY) transmission service vr0ck Trouble Shooting/Problems/Service 7 02-19-2015 07:48 PM
Service update done...but still what gives? NorthCountyGuy Trouble Shooting/Problems/Service 13 02-06-2014 05:16 PM
" service electric break system " and " service 4WD system " Rexie1983 Troubleshooting/Problems 0 03-18-2013 07:48 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 09:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by FCA US LLC. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC.