Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 03-16-2011, 11:52 AM
Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 72
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 1471
THEPRFCT10 is on a distinguished road
Angry 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!

I'm hoping this will get some exposure:

I searched this forum but other than someone's 730 Nav screen, I cannot figure this one out:

First few turn ons and offs today doing errands and it (nav radio screen)worked like a charm as usual. Then, third time today, I get a blank screen and none of the buttons work, both on screen and every hard button--nothing, nada, zilch!

Took it to the dealership today and they were very quick to order another radio, but man what a pain in the a$$ because I had all my music, bluetooth, etc., all setup already! I've only had the Jeep for 3 months, 1700 miles! Unreal! I hope this isn't a trend.....I know, electronics!

Any ideas? Can we reboot via some fancy combination of key presses? Had to ask. Thanks again for any suggestions!

~10
__________________

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 03-16-2011, 07:42 PM
boss_hemi's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2005 5.7L WK
 
Join Date: Nov 2009
Location: Jackson, Michigan
Posts: 162
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 1928
boss_hemi is on a distinguished road
Re: 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!

all i can say is try disconnecting the radio for a few mins then reconnect it. comes out easy just 4 screws once you pull the install kit off.
__________________

__________________
BOSS_HEMI
Reply With Quote
  #3  
Old 03-16-2011, 08:27 PM
6t6gto's Avatar
Member
My Jeep: 2011 5.7L WK2
 
Join Date: Nov 2010
Location: SE lower Michigan
Posts: 54
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 1459
6t6gto is on a distinguished road
Re: 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!

Will pulling the radio fuse do the same thing?
__________________
2011 Limited
2009 Challenger R/T Classic
2012 Charger R/T Max.
1964 GTO
Reply With Quote
  #4  
Old 03-16-2011, 10:01 PM
Rosewood's Avatar
Member
My Jeep: 2011 3.6L WK2
 
Join Date: Jan 2011
Location: Alabama
Posts: 181
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Rep Power: 1532
Rosewood is on a distinguished road
Re: 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!

same here. SAT will not work. gets signal but nothing other than 184. sirius tried to tell me the channel was preprogramed into the unit and it was not getting a signal.... idiots
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 03-17-2011, 05:54 AM
boss_hemi's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2005 5.7L WK
 
Join Date: Nov 2009
Location: Jackson, Michigan
Posts: 162
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 1928
boss_hemi is on a distinguished road
Re: 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!

i dont think pulling the fuse would be as effective. i'd take the whole thing out and plug it back in. its a piece of cake might take you 5 mins
__________________
BOSS_HEMI
Reply With Quote
  #6  
Old 06-07-2011, 09:53 AM
GTOGreg's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 205
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 1 Post
Rep Power: 1533
GTOGreg has a spectacular aura about
Re: 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!

This thread saved me some hassle this morning. Screen went blank on the wife yesterday and she was complaining about driving again today. Went out and reset the 60A for the DISP and the 30A for the radio. Not sure which one did the trick, but all is well again.

Thanks for starting this thread and to all that piled on with useful info.
__________________

__________________
-------
2011 Hemi WK2 Blk/Blk
Offroad I, Mopar Rock Rails, Mopar roof racks, Tow, Nav, Lockpick v.2, Sharkfin, Thule 1800XT cargo box, RRO front leveling kit, Firestone Destination ATs
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nav 730N Blank Screen jstfly Audio/Visual/Navigation 8 12-06-2011 01:49 PM
430N RHB Firmware Update DieselvRR Audio/Visual/Navigation 20 10-05-2011 11:23 PM
430N (RHB) gives me the blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works! THEPRFCT10 Audio/Visual/Navigation 6 03-22-2011 11:35 AM
Can you easily an aftermarket sub to the RHB 430N setup? cyanideg Audio/Visual/Navigation 7 03-02-2011 12:49 PM
430N RHB and Droid Pro IndyBob Audio/Visual/Navigation 0 02-21-2011 01:48 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 10:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community