Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 05-07-2013, 02:41 PM
not_too_shabby's Avatar
Member
My Jeep: 2014 WK2
 
Join Date: Mar 2013
Location: Portland, OR
Posts: 428
Thanks: 1
Thanked 11 Times in 11 Posts
Rep Power: 1062
not_too_shabby has a brilliant future
Did your Uconnect 8.4N problems start after registering?

I only had the car for 3 days, but everything seemed fine with the 8.4N system on my 2014 overland. I then registered it the uconnect this morning. I drive the car at lunch and my outside temperature reading is stuck at 53 degrees. I then start browsing through the uconnect apps and my screen becomes non-responsive. Music still plays and I can adjust things with my steering wheel controls, but the screen is non-responsive. I turned off the car and went back out 10 minutes later and the screen was fine, but the temp is stuck at 53 degrees still. It's at least 70 outside.
__________________

__________________
2014 Grand Cherokee Overland 4x4 V6
Maximum Steel
Download my App - iLeaseMyCar Pro Auto Loan and Lease Calculator for iPhone or iPad
Reply With Quote
  #2  
Old 05-07-2013, 10:42 PM
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 449
Thanks: 12
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 3331
Keirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond repute
Re: Did your Uconnect 8.4N problems start after registering?

I don't know the answer to that, but do you HAVE to register the Uconnect? Like, i mean, i don't need my phone to be connected with my car, or apps and internet really. I just want the NAV to work, all my settings to save, and things like that lol
__________________

__________________
Had 09 HEMI Overland (totalled)
Ordered 2014 HEMI Overland max steel/black
Reply With Quote
  #3  
Old 05-08-2013, 06:10 AM
GCLimited's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Apr 2013
Location: Mass
Posts: 962
Thanks: 3
Thanked 48 Times in 36 Posts
Rep Power: 3611
GCLimited has a reputation beyond reputeGCLimited has a reputation beyond reputeGCLimited has a reputation beyond reputeGCLimited has a reputation beyond reputeGCLimited has a reputation beyond reputeGCLimited has a reputation beyond reputeGCLimited has a reputation beyond reputeGCLimited has a reputation beyond reputeGCLimited has a reputation beyond reputeGCLimited has a reputation beyond reputeGCLimited has a reputation beyond repute
Garage
Re: Did your Uconnect 8.4N problems start after registering?

I blame the "Comment Crew" computer hackers from the Chinese military...

__________________
I Like My Jeep Again!
Reply With Quote
  #4  
Old 05-08-2013, 04:09 PM
AZhiCntry's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2013
Location: Prescott, AZ
Posts: 543
Thanks: 280
Thanked 26 Times in 25 Posts
Rep Power: 48963
AZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond repute
Re: Did your Uconnect 8.4N problems start after registering?

Had veh for 3 wks and no problems. Registered Uconnect 2 days ago and now have reboots while driving, screen freezes, loss of radio signal to Sirius and who knows what else! Sucks.
__________________
2014 GC Limited V6 4x4, white w/black & frost beige, LuxII, RA4, ORA II, Cooper Discoverer AT3's. :D:D:D
Reply With Quote
  #5  
Old 05-08-2013, 07:28 PM
CHALLENGERBIZJET's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,599
Thanks: 1
Thanked 26 Times in 22 Posts
Rep Power: 2578
CHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond repute
You need to register with uconnect to have satellite correct?
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 05-08-2013, 08:11 PM
AZhiCntry's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2013
Location: Prescott, AZ
Posts: 543
Thanks: 280
Thanked 26 Times in 25 Posts
Rep Power: 48963
AZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond repute
Re: Did your Uconnect 8.4N problems start after registering?

Quote:
Originally Posted by CHALLENGERBIZJET View Post
You need to register with uconnect to have satellite correct?
No. Sirius and nav worked fine for me "prior" to registering Uconnect.
__________________
2014 GC Limited V6 4x4, white w/black & frost beige, LuxII, RA4, ORA II, Cooper Discoverer AT3's. :D:D:D
Reply With Quote
  #7  
Old 05-08-2013, 08:26 PM
CHALLENGERBIZJET's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,599
Thanks: 1
Thanked 26 Times in 22 Posts
Rep Power: 2578
CHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond repute
Glad you told me that,there will be no registering with uconnect till they correct the issues,I can wait for winter to remote start my car
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 05-10-2013, 01:05 PM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 23
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 616
wsurfh has a reputation beyond reputewsurfh has a reputation beyond repute
Re: Did your Uconnect 8.4N problems start after registering?

had vehicle two weeks now. After attempting to register uconnect. problems started. screen freezes, resets to jeep screen while driving and yes, like everyone else temp seems to get stuck for long periods of time at one temperature reading. Been working with uconnect tech support and chrysler coprate cust service... still no resolution.
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 05-10-2013, 02:48 PM
not_too_shabby's Avatar
Member
My Jeep: 2014 WK2
 
Join Date: Mar 2013
Location: Portland, OR
Posts: 428
Thanks: 1
Thanked 11 Times in 11 Posts
Rep Power: 1062
not_too_shabby has a brilliant future
Re: Did your Uconnect 8.4N problems start after registering?

My temperature reading just froze again. That is twice now I have gone out at lunch and it is stuck at the temperature that it was displaying when I turned the car off when I got to work.
__________________
2014 Grand Cherokee Overland 4x4 V6
Maximum Steel
Download my App - iLeaseMyCar Pro Auto Loan and Lease Calculator for iPhone or iPad
Reply With Quote
  #10  
Old 05-10-2013, 03:58 PM
Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 449
Thanks: 12
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 3331
Keirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond reputeKeirik has a reputation beyond repute
Re: Did your Uconnect 8.4N problems start after registering?

I've only had the car for 1 day and 400 miles in the first day (picked it up out of state). No issues but have NOT registered Uconnect. I think i won't register it since it seems to be related to the start of issues
__________________
Had 09 HEMI Overland (totalled)
Ordered 2014 HEMI Overland max steel/black
Reply With Quote
  #11  
Old 05-11-2013, 03:00 PM
AZhiCntry's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2013
Location: Prescott, AZ
Posts: 543
Thanks: 280
Thanked 26 Times in 25 Posts
Rep Power: 48963
AZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond reputeAZhiCntry has a reputation beyond repute
Re: Did your Uconnect 8.4N problems start after registering?

FYI found this info posted in another thread yesturday:
Quote:
Originally Posted by RUIDOSO JAMES View Post
The Chrysler Technician (Scott Miller) came from timbuktu to work on mine today. He was on it all day. When he left he was telling me he was unable to fix it, but a new update was coming out in the next few weeks that would fix the problems (all stemming from uconnect 8.4an).
Hopefully this Uconnect update be be available soon.
__________________
2014 GC Limited V6 4x4, white w/black & frost beige, LuxII, RA4, ORA II, Cooper Discoverer AT3's. :D:D:D
Reply With Quote
  #12  
Old 05-11-2013, 03:08 PM
CHALLENGERBIZJET's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,599
Thanks: 1
Thanked 26 Times in 22 Posts
Rep Power: 2578
CHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond repute
Smart move kerick..that's seems to be the issue with the unconnect..registering it.
__________________

__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
UConnect problems with Samsung Galaxy Parrot Trouble Shooting/Problems/Service 11 04-02-2014 12:16 PM
problems with Uconnect Debhal Trouble Shooting/Problems/Service 45 07-24-2013 11:34 PM
Uconnect/Nav screen problems wstrick17 Trouble Shooting/Problems/Service 6 01-15-2013 07:16 PM
Iphone 3gs and uconnect problems rammunitiondb9 Troubleshooting/Problems 9 11-02-2011 07:20 PM
UConnect problems with HTC Droid Incredible tks2010 Trouble Shooting/Problems/Service 19 03-21-2011 12:47 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 10:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by Chrysler Group LLC.