Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #169  
Old 06-11-2014, 10:14 AM
Zhe Wiz's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Central NY - Ithaca
Posts: 455
Thanks: 81
Thanked 62 Times in 39 Posts
Rep Power: 2313
Zhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond repute
Re: new lockpick for the 8,4 uconnect, 99% software

Quote:
Originally Posted by CTXSWE View Post
well if you check the video, you will see that you need to uninstall and then do a factory reset! since the setting still in the ram of the unit and need to be wiped:-)
OK, so it's *MY* fault for not watching "the video". Would have been nice if in one of my MANY emails to Customtronix someone had said that, wouldn't it? Point me to the video or tell me to uninstall and then factory reset?

Honestly, this is the best customer service I've had so far. I haven't been able to get anyone at Customtronix to reliably answer my emails. Probably my fault too for not sending my emails to the right address? Well, where should I send them? That's not obvious either, and when I reply to emails sent from Customtronix, no one answers my reply!
__________________

__________________
Zhe Wiz

Reply With Quote
  #170  
Old 06-11-2014, 10:27 AM
Member
 
Join Date: Apr 2014
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 33 Times in 14 Posts
Rep Power: 289
CTXSWE is on a distinguished road
Re: new lockpick for the 8,4 uconnect, 99% software

Quote:
Originally Posted by Zhe Wiz View Post
OK, so it's *MY* fault for not watching "the video". Would have been nice if in one of my MANY emails to Customtronix someone had said that, wouldn't it? Point me to the video or tell me to uninstall and then factory reset?

Honestly, this is the best customer service I've had so far. I haven't been able to get anyone at Customtronix to reliably answer my emails. Probably my fault too for not sending my emails to the right address? Well, where should I send them? That's not obvious either, and when I reply to emails sent from Customtronix, no one answers my reply!
oki you right you! you win..it our fault that you donīt watch the installation videos we send you. donīt worry you will have your recovery stick ready soon and then we do a refund and life is back to normal again as if nothing happened. Agree?
__________________

__________________
Reply With Quote
  #171  
Old 06-11-2014, 11:23 AM
Zhe Wiz's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Central NY - Ithaca
Posts: 455
Thanks: 81
Thanked 62 Times in 39 Posts
Rep Power: 2313
Zhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond repute
Re: new lockpick for the 8,4 uconnect, 99% software

Quote:
Originally Posted by CTXSWE View Post
oki you right you! you win..it our fault that you donīt watch the installation videos we send you. donīt worry you will have your recovery stick ready soon and then we do a refund and life is back to normal again as if nothing happened. Agree?
WOW.

I did watch the installation video. I successfully installed. I don't remember seeing the video on what to do if you have trouble. But OK, clearly this isn't going anywhere. You treat customers in an interesting way. I'll leave it at that.

Perhaps you can stop insulting me long enough to listen to and maybe solve my problem. Can we try that?

I just performed SIX factory resets. Here is what happens.
After reset, the screen goes black, then ALWAYS the red SRT screen flashes on the screen, then things load, the screen goes black and the system restarts itself one more time, THEN the JEEP startup screen shows and everything goes back to normal EXCEPT that all of my described problems remain. I can't go to Uconnect store, can't register, all apps missing.

The above cycle repeated each of the 6 resets (that was "fun"). That SRT logo won't go away! Yes, I have uninstalled it. The app doesn't appear anywhere, but the logo shows up when I factory reset every single time. Is that a clue?

It would be nice if you'd help me figure this out! It might actually help you make better software! I'd like this thing to work, right now it doesn't and so far you're pointing the finger at me instead of thinking there might actually be something wrong with your software. Am I doing something wrong? MAYBE, but so far everything you've told me to try doesn't work. What else can I do?

So yes, if you can't or don't want to help me figure this out, I'd like a refund and a way to go back to factory software. If you're willing to work with me, I'd like to keep it!
__________________
Zhe Wiz

Reply With Quote
  #172  
Old 06-11-2014, 11:40 AM
CLStech's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 6.4L WK2
 
Join Date: Nov 2011
Location: RTP, NC
Posts: 1,312
Thanks: 449
Thanked 222 Times in 174 Posts
Rep Power: 1545811
CLStech has a reputation beyond reputeCLStech has a reputation beyond reputeCLStech has a reputation beyond reputeCLStech has a reputation beyond reputeCLStech has a reputation beyond reputeCLStech has a reputation beyond reputeCLStech has a reputation beyond reputeCLStech has a reputation beyond reputeCLStech has a reputation beyond reputeCLStech has a reputation beyond reputeCLStech has a reputation beyond repute
Garage
I think there is a slight language barrier going on here as well. I think that's why it seems Magnus is coming off slightly brash and disrespectful.
__________________
The Albino: 2014 SRT Grand Cherokee
Bright White - Black/Sepia - Black Chrome - Tow Package - High Performance Audio - Pano Roof
*Debadged | Black Reflective Hitch Insert | Black Vinyl Wrapped Roof | Billet Technology Catch Can & Accesories | Injen Intake | LED Interior Swap | LED Puddle/Entry Lighting | Lower Grill Badge | Tint | 6000K Headlights | 3000K Foglights | Eibach Lowering Springs | Headlight DRL Mod | RAX Jailbreak | Rear Fog Lights | Electronic Cutouts | BlackOps End Links | Borla S-type*
Instagram: CLStech
Twitter: CLStech
Reply With Quote
  #173  
Old 06-11-2014, 11:56 AM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Dec 2013
Location: AZ
Posts: 66
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Rep Power: 1248
Damn Dude has a reputation beyond reputeDamn Dude has a reputation beyond reputeDamn Dude has a reputation beyond reputeDamn Dude has a reputation beyond reputeDamn Dude has a reputation beyond reputeDamn Dude has a reputation beyond reputeDamn Dude has a reputation beyond reputeDamn Dude has a reputation beyond reputeDamn Dude has a reputation beyond reputeDamn Dude has a reputation beyond reputeDamn Dude has a reputation beyond repute
Re: new lockpick for the 8,4 uconnect, 99% software

Quote:
Originally Posted by Zhe Wiz View Post
...After reset, the screen goes black, then ALWAYS the red SRT screen flashes on the screen, then things load, the screen goes black and the system restarts itself one more time, THEN the JEEP startup screen shows and everything goes back to normal EXCEPT...
The SRT screen shows on my factory reset too, and I have no additional software. I believe Willx, or someone else, has detailed this in other 'factory reset' threads.

I know this doesn't help with the other problems you're having but, I just wanted to chime in on the SRT logo is typical on unmodified factory resets too.
__________________
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Damn Dude For This Useful Post:
  #174  
Old 06-11-2014, 12:05 PM
Zhe Wiz's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Central NY - Ithaca
Posts: 455
Thanks: 81
Thanked 62 Times in 39 Posts
Rep Power: 2313
Zhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond repute
Re: new lockpick for the 8,4 uconnect, 99% software

Quote:
Originally Posted by Damn Dude View Post
The SRT screen shows on my factory reset too, and I have no additional software. I believe Willx, or someone else, has detailed this in other 'factory reset' threads.

I know this doesn't help with the other problems you're having but, I just wanted to chime in on the SRT logo is typical on unmodified factory resets too.
Excellent. No, doesn't help me fix my issues, but good to know it's normal. Thanks!
__________________
Zhe Wiz

Reply With Quote
  #175  
Old 06-11-2014, 12:17 PM
Premium Member
 
Join Date: May 2014
Posts: 75
Thanks: 9
Thanked 25 Times in 12 Posts
Rep Power: 293
imblackedout is on a distinguished road
I have been watching and also waiting for my jeep to arrive from the rail car and I think I am going gold

At that time from what I am seeing both here and on other sites is that their mods do work on non NA cars very well and on some NA cars.

In this point we also must give them some time to perfect our version for you must remember that they do not have our cars over there to test.

the best thing is not to let things get out of control and yes working with other counties and languages already present some problems.

As for an email address he did offer you his personal one above in a dot format so he is willing to try so give them a little time they seem like a functional company as much as uconnect is look at their problems and they are slowly getting better and they ask much more for what they offer.

Time is the key to all issues and things will get better we all was told this software was in development stages still.
__________________
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to imblackedout For This Useful Post:
  #176  
Old 06-11-2014, 12:26 PM
Zhe Wiz's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Central NY - Ithaca
Posts: 455
Thanks: 81
Thanked 62 Times in 39 Posts
Rep Power: 2313
Zhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond repute
Re: new lockpick for the 8,4 uconnect, 99% software

Quote:
Originally Posted by imblackedout View Post
At that time from what I am seeing both here and on other sites is that their mods do work on non NA cars very well and on some NA cars.

In this point we also must give them some time to perfect our version for you must remember that they do not have our cars over there to test.
The only NA cars I know it to be working well on are SRTs. I haven't heard of anyone with a non-SRT that isn't having issues. Do you have other information than that?

When I bought it I wasn't told that it might not work for NA cars or that it was untested on NA cars. No indication given of that anywhere. I actually wouldn't even mind that, but getting help has been difficult, that's the most frustrating part. At first there was no admission at all there was a problem. Then an admission there was a problem, but no indication of when it would be fixed.

And yes, I have used his personal email. Hopefully my reboot OFFline will help where egos (mine and his) are less fragile.
__________________
Zhe Wiz

Reply With Quote
  #177  
Old 06-11-2014, 12:44 PM
Rumline's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: Dec 2011
Location: Los Angeles, CA
Posts: 260
Thanks: 67
Thanked 35 Times in 23 Posts
Rep Power: 1466
Rumline has a reputation beyond reputeRumline has a reputation beyond reputeRumline has a reputation beyond reputeRumline has a reputation beyond reputeRumline has a reputation beyond reputeRumline has a reputation beyond repute
Re: new lockpick for the 8,4 uconnect, 99% software

ZheWiz, I've been paying close attention to this thread; thank you for taking one for the team and being a North American beta tester. However I think I have identified the root cause of your issues. As you pointed out, different models have different rates of problems. I decided to study this further and in my market analysis I found that Granite Overlands are one of the most susceptible to problems whereas True Blue Limiteds seem to all work perfectly with this software. Go figure!
__________________

2014 Overland Ecodiesel 4x4 - Adv. Tech - ORA2

Reply With Quote
  #178  
Old 06-11-2014, 12:46 PM
Zhe Wiz's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Central NY - Ithaca
Posts: 455
Thanks: 81
Thanked 62 Times in 39 Posts
Rep Power: 2313
Zhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond repute
Re: new lockpick for the 8,4 uconnect, 99% software

Quote:
Originally Posted by Rumline View Post
ZheWiz, I've been paying close attention to this thread; thank you for taking one for the team and being a North American beta tester. However I think I have identified the root cause of your issues. As you pointed out, different models have different rates of problems. I decided to study this further and in my market analysis I found that Granite Overlands are one of the most susceptible to problems whereas True Blue Limiteds seem to all work perfectly with this software. Go figure!
Damn it! NOW you tell me. I knew I should have waited!
__________________
Zhe Wiz

Reply With Quote
  #179  
Old 06-11-2014, 02:10 PM
Zhe Wiz's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Central NY - Ithaca
Posts: 455
Thanks: 81
Thanked 62 Times in 39 Posts
Rep Power: 2313
Zhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond reputeZhe Wiz has a reputation beyond repute
Re: new lockpick for the 8,4 uconnect, 99% software

Magnus emailed me directly and I now feel much better. He's working with me on a fix, responding quickly, everything I could have asked for. I can tell you one thing, he's committed to getting this thing working! I feel like he'll help me out no matter what it takes, I just need to be patient while they work out the bugs.

I've even offered to help test software on my NA car if that will help him out. As much as I hate resetting my system, I'm happy to do it if it helps make it better. Hopefully he takes me up on my offer.
__________________
Zhe Wiz

Reply With Quote
  #180  
Old 06-11-2014, 02:15 PM
Premium Member
My Jeep: 2014 6.4L SRT8 WK2
 
Join Date: Jul 2013
Location: Little Rock, AR
Posts: 117
Thanks: 17
Thanked 4 Times in 3 Posts
Rep Power: 658
rtcockrill is on a distinguished road
Re: new lockpick for the 8,4 uconnect, 99% software

Anybody else here a song from the Lion King in the background? Can you feel the love tonight...

I'm glad everyone is now back to where they should be. I agree with Wiz that Magnus is working hard to make things right and I do believe in his product. As with anything that's software based, there are going to be some glitches.
__________________

__________________
Reply With Quote
Reply

Tags
uconnect

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ATTENTION 2014 Owners! New 8.4 Uconnect software update! Scottina06 Grand Cherokee SRT - WK2 54 07-23-2014 09:25 AM
Uconnect Mobile Access iPhone Software Update EdwinDiaz Grand Cherokee - WK2 - 6 08-03-2013 09:19 PM
UCONNECT 8.4 Software JGC2013 Audio/Visual/Navigation 5 07-23-2013 09:53 PM
Software Update - uConnect Access App Android jdchamp31 Audio/Visual/Navigation 2 06-15-2013 03:54 PM
UConnect 5.0 software update. JeepersCreepers Trouble Shooting/Problems/Service 9 05-09-2013 03:30 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 12:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by Chrysler Group LLC.