Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1333  
Old 08-15-2013, 07:59 PM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 170
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 4 Posts
Rep Power: 1812
jerryw1000 has a reputation beyond reputejerryw1000 has a reputation beyond reputejerryw1000 has a reputation beyond reputejerryw1000 has a reputation beyond reputejerryw1000 has a reputation beyond reputejerryw1000 has a reputation beyond reputejerryw1000 has a reputation beyond reputejerryw1000 has a reputation beyond reputejerryw1000 has a reputation beyond reputejerryw1000 has a reputation beyond reputejerryw1000 has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by BrianE View Post
I've been running 13.19 for a few weeks now. Flawless until today. XM seemed to "reset" after I started the vehicle. Not sure what it was doing but the radio stopped and a message popped up that XM was loading (or something like that). Everything seemed to be ok until I realized my seat hadn't moved to it's preset position. I repositioned it and saved it again. Then when I turned the vehicle off, the "easy exit" didn't work. Has anyone experienced similar issues?

Yes, exactly the same thing..about 3 weeks after upgrading to 13.19. Siriusxm loading.....lost the seat settings, easy out did not work, looked at some of the settings and they were screwed up (example, the check mark to turn the mirrors down in reverse was checked even though we purposely have NEVER set that option....AND....even though it was checked the mirrors were NOT turning down in reverse).

I re-saved the seat settings but did not mess with the errant settings and the next morning all the settings were back to where they were supposed to be. I hate FM (frigging magic).
__________________

__________________
2011 Grand Cherokee Laredo X 4x4 V6
2014 Grand Cherokee Limited 4x2 V6
Reply With Quote
  #1334  
Old 08-15-2013, 08:23 PM
jerryjjansen's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Location: Oklahoma City, OK
Posts: 141
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 661
jerryjjansen is on a distinguished road
Garage
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by BrianE View Post
I've been running 13.19 for a few weeks now. Flawless until today. XM seemed to "reset" after I started the vehicle. Not sure what it was doing but the radio stopped and a message popped up that XM was loading (or something like that). Everything seemed to be ok until I realized my seat hadn't moved to it's preset position. I repositioned it and saved it again. Then when I turned the vehicle off, the "easy exit" didn't work. Has anyone experienced similar issues?
I had my XM favorites reset recently. Not sure what day as I don't listen to it that much but yesterday when I went to listen and to select my favorites I saw that they were reset.
__________________

__________________
2014 GC Limited, Hemi V8 5.7L, Max Steel/Black, Sunroof, Tow Group IV, U8.4AN, K&N 77-1563KP CAI, Ionic CXV Running Boards, Billet Technology Signature Series Catch Can, Hemi 5.7 Liter Badge, Escort Max w/Escort Live, Husky Liners, Deluxe Molded Splash Guards, Honey Chrome Summit Grill, Chrysler/Dodge/Ram ICOS RAX-jailbreak SILVER with Front Camera
Reply With Quote
  #1335  
Old 08-15-2013, 08:41 PM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 859 Times in 469 Posts
Rep Power: 1927092
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Quote:
Originally Posted by MajorTom View Post

Then I would be a bit Leary of driving it!
Well, at least we would know it is refusing to do what we ask rather than it just happening
__________________
Reply With Quote
  #1336  
Old 08-17-2013, 03:27 PM
weck's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Wisco
Posts: 747
Thanks: 14
Thanked 24 Times in 24 Posts
Rep Power: 3693
weck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

During my outback adventure (a.k.a. mall crawling) today got a service shifter message first, otherwise no actual issue, followed by service phone and red light on mirror, which lasted maybe a minute. Lost all my presets again. Assist button still works fine. Wondering if anyone else had similar happen today?
__________________
The bling wagon: 2014 Grand Cherokee Limited, 5.7, RA4, Lux2, OA2 sporting LTX A/Ts
The mileage slave: 2010 Jetta Sportwagen TDI
Reply With Quote
  #1337  
Old 08-17-2013, 07:35 PM
nachojeep's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 52
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 543
nachojeep is on a distinguished road
Garage
Maybe OTA update, lost my presets temporarily....nothing more.
__________________
Reply With Quote
  #1338  
Old 08-17-2013, 07:44 PM
seeingwhite's Avatar
How long until the reckoning?
 
Join Date: Jul 2013
Location: FFH
Posts: 537
Thanks: 152
Thanked 66 Times in 49 Posts
Rep Power: 3304
seeingwhite has a reputation beyond reputeseeingwhite has a reputation beyond reputeseeingwhite has a reputation beyond reputeseeingwhite has a reputation beyond reputeseeingwhite has a reputation beyond reputeseeingwhite has a reputation beyond reputeseeingwhite has a reputation beyond reputeseeingwhite has a reputation beyond reputeseeingwhite has a reputation beyond reputeseeingwhite has a reputation beyond reputeseeingwhite has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by nachojeep View Post
Maybe OTA update, lost my presets temporarily....nothing more.
Did you check the version number?
__________________
2015 Grand Cherokee Overland on order 6/12/2014
Any guesses on delivery?

Current Status: KZ
D1 status date: 07/22/2014
BUILT: 08/09/2014
Estimated delivery: 08/20/2014
DELIVERED: 08/19/2014
Reply With Quote
  #1339  
Old 08-17-2013, 09:15 PM
Overland1's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Mar 2011
Location: Central Upstate NY
Posts: 122
Thanks: 13
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 1443
Overland1 is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Is there only one version of 13.19.0___? When I checked the version of mine (from the menu), it showed 13.19.0. Now that I have noticed the BSM remains on (both sides), I am wondering if this has something to do with that problem.
__________________
"Governments never learn. Only people learn." - Milton Friedman
Reply With Quote
  #1340  
Old 08-17-2013, 09:31 PM
willjeep's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Feb 2013
Location: New York NY
Posts: 270
Thanks: 17
Thanked 11 Times in 9 Posts
Rep Power: 558893
willjeep has a reputation beyond reputewilljeep has a reputation beyond reputewilljeep has a reputation beyond reputewilljeep has a reputation beyond reputewilljeep has a reputation beyond reputewilljeep has a reputation beyond reputewilljeep has a reputation beyond reputewilljeep has a reputation beyond reputewilljeep has a reputation beyond reputewilljeep has a reputation beyond reputewilljeep has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Ha,Ha,

On our first drive today my wife and I were trying to fig out how to make the nav. Take a particular rout. Well I could not fig it out and decided to just let the nav go it's own way. After about ten min the wife asks me if i was sure the nav was going the right way. I told her you saw me punch in the address? It's not Hal from 2001 space Odyssey, doesn't have a mind of its own. Or maybe? I'm sorry will but I can't do that. She started cracking up so hard she was crying, we both Had a good laugh.
__________________
Mine!:2014.5 Overland 4x4, True Blue w/Indigo Blue/Brown Leather Interior, 5.7 liter, Advanced Technology Group, Off-Road Adventure II.
AAC /Stop, entry exit on park

You never forget your first 2005 WK, Limited 5.7 L Hemi off road package.
Reply With Quote
  #1341  
Old 08-17-2013, 10:01 PM
CHALLENGERBIZJET's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,593
Thanks: 1
Thanked 26 Times in 22 Posts
Rep Power: 2539
CHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond repute
I updated to the 13.19 version and in the way home the message came up on the dash that the acc was off and the light was on next to the Eco button and it wouldnt turn off until I stopped and started the car again it has t been on since so maybe it was a fluke from the update. They took my front number off to install that chrome insert so I'm hoping they didn't mess up that round sensor in the bottom grill..is the ball supposed to be able to move at all if manipulated??
__________________
Reply With Quote
  #1342  
Old 08-17-2013, 10:19 PM
CHALLENGERBIZJET's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,593
Thanks: 1
Thanked 26 Times in 22 Posts
Rep Power: 2539
CHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond repute
I should've said the dealer updated the uconnect while I was getting an oil change.
__________________
Reply With Quote
  #1343  
Old 08-18-2013, 07:59 AM
weck's Avatar
Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Wisco
Posts: 747
Thanks: 14
Thanked 24 Times in 24 Posts
Rep Power: 3693
weck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond reputeweck has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by nachojeep View Post
Maybe OTA update, lost my presets temporarily....nothing more.
That's what I'm wondering... This is the second month in a row this occurred on a Saturday, July 20 and then Aug 17. Wonder if they push ota on a monthly schedule. Other than the presets going back to factory, no other issues. Could not find anything new in the apps either, so nothing appears to have been updated.
__________________
The bling wagon: 2014 Grand Cherokee Limited, 5.7, RA4, Lux2, OA2 sporting LTX A/Ts
The mileage slave: 2010 Jetta Sportwagen TDI
Reply With Quote
  #1344  
Old 08-18-2013, 08:27 AM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 859 Times in 469 Posts
Rep Power: 1927092
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Preset problems are still a known issue with 13.19.0.... Though the reason you loose them ***MAY*** be related to an OTA command being received.
__________________

__________________
Reply With Quote
Reply

Tags
13.19.0, 8.4an update, jeep 8.4, jeep uconnect, uconnect 13.19.0 update, uconnect 8.4

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anything different about UConnect 8.4 radio RA3 and UConnect Access Via Mobile REDDIZE Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 4 08-19-2014 11:55 PM
UConnect glock17 Grand Cherokee - WK2 - 12 03-26-2013 09:39 AM
Uconnect Wi-fi Jpeyatt Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 8 01-16-2012 10:35 AM
NEW UNOFFICIAL 1/4 Mile, 12.77@107.5 Tim@NCTSLLC At The Track 27 10-17-2009 12:47 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 10:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by Chrysler Group LLC.