Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1585  
Old 09-20-2013, 10:40 PM
clowenthal's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: May 2013
Location: Long Island, NY
Posts: 188
Thanks: 23
Thanked 13 Times in 11 Posts
Rep Power: 918
clowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by StaticFX View Post
make sure you have it set

Settings > Bluetooth > Uconnect > Show Notifications

this will at least let the car read the text for you.. but it will only show new texts.
Thanks so much StaticFx - that must be the problem. I'm new to an iPhone and didn't know what that checkbox meant. I had it off. I really appreciate your help!!!!
__________________

__________________
Reply With Quote
  #1586  
Old 09-21-2013, 07:19 AM
MajorTom's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2011
Location: Indiana
Posts: 352
Thanks: 10
Thanked 27 Times in 20 Posts
Rep Power: 1669
MajorTom has a reputation beyond reputeMajorTom has a reputation beyond repute
Garage
Quote:
Originally Posted by clowenthal View Post
Thanks so much StaticFx - that must be the problem. I'm new to an iPhone and didn't know what that checkbox meant. I had it off. I really appreciate your help!!!!
You can listen but not Send texts except with SIRI. iPhone 5 with iOS 7 and all works as it was before the upgrade. Running 13.19.0 on the Radio
__________________

__________________


______________________________________
2014 Grand Cherokee Summit
Cashmere Pearl
Jeep Brown Interior - V6
Reply With Quote
  #1587  
Old 09-21-2013, 08:39 AM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 76
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Rep Power: 632
flashbang is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by clowenthal View Post
Anyone have any experience with the iPhone 5 and the new iOS 7? I purchased an iPhone 5s this morning and paired it with my UConnect - version 13.19.0. Everything works fine except the messaging part doesn't work. The word messaging stays grayed out.

A previous post indicated that the iPhone 5 worked fine, but that was prior to iOS 7. I'm trying to figure out if it is iOS 7 or the iPhone 5s.

In theory it really shouldn't matter as long as iOS 7 follows the standard protocols.

I'll be pretty upset if the voice texting no longer works for me - just gave up the DROID 4.
Can't reply back with iphone5. Something to do with apple and MAP. There is a way using Siri but I have not figured out how without using the phone.
__________________
2014 Overland 3.6L Pentastar V6
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #1588  
Old 09-22-2013, 09:27 AM
Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 180
Thanks: 0
Thanked 5 Times in 5 Posts
Rep Power: 1515
Yeti is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

I can not get iPhone 5 Firewire to USB playback to work any more since updating to iOS7, :-(
__________________
Reply With Quote
  #1589  
Old 09-22-2013, 01:12 PM
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 249
Thanks: 3
Thanked 22 Times in 18 Posts
Rep Power: 826
schmieg has a reputation beyond reputeschmieg has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

I've been reading problems about IOS7 compatibility on the Netgear router forums as well. I think Apple must have broken something. They must be taking lessons from Microsoft.
__________________
--- Mike
2014 Grand Cherokee Overland, 3.6 Liter, OAII, Adv. Tech Group, MoPar Rock Rails

Reply With Quote
  #1590  
Old 09-22-2013, 03:35 PM
jerryjjansen's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Location: Oklahoma City, OK
Posts: 142
Thanks: 1
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 716
jerryjjansen is on a distinguished road
Garage
Temp outside today was 75 degrees, started vehicle and set climate to auto. Defaulted to defrost with heat Had to manually set to A\C to get any cooling after several tries at auto.
__________________
2014 GC Limited, Hemi V8 5.7L, Max Steel/Black, Sunroof, Tow Group IV, U8.4AN, K&N 77-1563KP CAI, Ionic CXV Running Boards, Billet Technology Signature Series Catch Can, Hemi 5.7 Liter Badge, Escort Max w/Escort Live, Husky Liners, Deluxe Molded Splash Guards, Honey Chrome Summit Grill, Chrysler/Dodge/Ram ICOS RAX-jailbreak SILVER with Front Camera
Reply With Quote
  #1591  
Old 09-22-2013, 09:00 PM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Dec 2012
Location: Kentucky
Posts: 55
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 796
blackknight is on a distinguished road
There use to be a ding sound when someone moved into my blind spot and the arrows on the mirror would flash also. I have the box checked for sound in the settings and I'm running 13.19. Can someone else check to see if there sound is still working.
__________________
Reply With Quote
  #1592  
Old 09-22-2013, 09:15 PM
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 249
Thanks: 3
Thanked 22 Times in 18 Posts
Rep Power: 826
schmieg has a reputation beyond reputeschmieg has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

The chime should sound if you turn your turn signal on toward that vehicle while it is in the blind spot; otherwise, the indicator on the outside mirror should just flash.
__________________
--- Mike
2014 Grand Cherokee Overland, 3.6 Liter, OAII, Adv. Tech Group, MoPar Rock Rails

Reply With Quote
  #1593  
Old 09-23-2013, 09:05 AM
StaticFX's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 741
Thanks: 1
Thanked 16 Times in 16 Posts
Rep Power: 1309
StaticFX has a reputation beyond reputeStaticFX has a reputation beyond reputeStaticFX has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by jerryjjansen View Post
Temp outside today was 75 degrees, started vehicle and set climate to auto. Defaulted to defrost with heat Had to manually set to A\C to get any cooling after several tries at auto.
i have had this happen a few times. Very odd.... it seems to fix itself after like 15 minutes. Not sure if maybe its a faulty interior sensor??
__________________
Reply With Quote
  #1594  
Old 09-23-2013, 04:30 PM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Dec 2012
Location: Kentucky
Posts: 55
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 796
blackknight is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by schmieg View Post
The chime should sound if you turn your turn signal on toward that vehicle while it is in the blind spot; otherwise, the indicator on the outside mirror should just flash.
That's it. Thanks.
__________________
Reply With Quote
  #1595  
Old 09-23-2013, 10:20 PM
New Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Chriskimbell is on a distinguished road
Guys, I'm a new member and this is my first post. I just bought a 2014 JGC Overland about ten days ago. Love it! However, I'm having the same problem that I've seen on the message boards. When I check Auto on driver ventilated seat with vehicle start, the check mark goes away after a few seconds. My main question is that I have Uconnect software version 13.28.2. Are these issues related to this version of uconnect? Is 13.28.2 the most recent version? Any info on any of the above would be greatly appreciated.
__________________
Reply With Quote
  #1596  
Old 09-24-2013, 12:43 AM
CHALLENGERBIZJET's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 1,600
Thanks: 1
Thanked 26 Times in 22 Posts
Rep Power: 2600
CHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond repute
Make sure your car is on when checking these boxes they seem to stay checked as opposed to it being in accessory mode. Welcome to the forum and to the jeep family.
__________________

__________________
Reply With Quote
Reply

Tags
13.19.0, 8.4an update, jeep 8.4, jeep uconnect, uconnect 13.19.0 update, uconnect 8.4

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anything different about UConnect 8.4 radio RA3 and UConnect Access Via Mobile REDDIZE Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 4 08-19-2014 11:55 PM
UConnect glock17 Grand Cherokee - WK2 - 12 03-26-2013 09:39 AM
Uconnect Wi-fi Jpeyatt Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 8 01-16-2012 10:35 AM
NEW UNOFFICIAL 1/4 Mile, 12.77@107.5 Tim@NCTSLLC At The Track 27 10-17-2009 12:47 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 04:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by Chrysler Group LLC.