UConnect 13.19.0 - Unofficial - Page 133 - Jeep Garage - Jeep Forum

Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1585  
Old 09-20-2013, 11:40 PM
clowenthal's Avatar
Limited 75th Anniversary JGC in Recon Green
My Jeep: 2016 3.6L WK2
 
Join Date: May 2013
Location: Long Island, NY
Posts: 219
Thanks: 37
Thanked 20 Times in 17 Posts
Rep Power: 1664
clowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond reputeclowenthal has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by StaticFX View Post
make sure you have it set

Settings > Bluetooth > Uconnect > Show Notifications

this will at least let the car read the text for you.. but it will only show new texts.
Thanks so much StaticFx - that must be the problem. I'm new to an iPhone and didn't know what that checkbox meant. I had it off. I really appreciate your help!!!!

Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #1586  
Old 09-21-2013, 08:19 AM
MajorTom's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2016 3.6L JK
 
Join Date: Jun 2011
Location: Indiana
Posts: 394
Thanks: 10
Thanked 32 Times in 24 Posts
Rep Power: 2427
MajorTom has a reputation beyond reputeMajorTom has a reputation beyond repute
Garage
Quote:
Originally Posted by clowenthal View Post
Thanks so much StaticFx - that must be the problem. I'm new to an iPhone and didn't know what that checkbox meant. I had it off. I really appreciate your help!!!!
You can listen but not Send texts except with SIRI. iPhone 5 with iOS 7 and all works as it was before the upgrade. Running 13.19.0 on the Radio
__________________
______________________________________
2016 JKU Rubicon
Bright White
Hard Rock Edition
Reply With Quote
  #1587  
Old 09-21-2013, 09:39 AM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 77
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Rep Power: 1348
flashbang is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by clowenthal View Post
Anyone have any experience with the iPhone 5 and the new iOS 7? I purchased an iPhone 5s this morning and paired it with my UConnect - version 13.19.0. Everything works fine except the messaging part doesn't work. The word messaging stays grayed out.

A previous post indicated that the iPhone 5 worked fine, but that was prior to iOS 7. I'm trying to figure out if it is iOS 7 or the iPhone 5s.

In theory it really shouldn't matter as long as iOS 7 follows the standard protocols.

I'll be pretty upset if the voice texting no longer works for me - just gave up the DROID 4.
Can't reply back with iphone5. Something to do with apple and MAP. There is a way using Siri but I have not figured out how without using the phone.
__________________
2014 Overland 3.6L Pentastar V6
[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #1588  
Old 09-22-2013, 10:27 AM
Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 184
Thanks: 1
Thanked 5 Times in 5 Posts
Rep Power: 2235
Yeti is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

I can not get iPhone 5 Firewire to USB playback to work any more since updating to iOS7, :-(
Reply With Quote
  #1589  
Old 09-22-2013, 02:12 PM
schmieg's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 489
Thanks: 5
Thanked 60 Times in 50 Posts
Rep Power: 1781
schmieg has a reputation beyond reputeschmieg has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

I've been reading problems about IOS7 compatibility on the Netgear router forums as well. I think Apple must have broken something. They must be taking lessons from Microsoft.
__________________
--- Mike
2014 Grand Cherokee Overland, 3.6 Liter, OAII, Adv. Tech Group, MoPar Rock Rails

Reply With Quote
  #1590  
Old 09-22-2013, 04:35 PM
jerryjjansen's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2016 3.6L WK2
 
Join Date: May 2013
Location: Oklahoma City, OK
Posts: 171
Thanks: 1
Thanked 15 Times in 15 Posts
Rep Power: 1460
jerryjjansen is on a distinguished road
Garage
Temp outside today was 75 degrees, started vehicle and set climate to auto. Defaulted to defrost with heat Had to manually set to A\C to get any cooling after several tries at auto.
__________________
2016 Jeep Grand Cherokee Summit, V6 3.6 Ext. Color: Bright White Clearcoat, Dark Sienna Brown / Black Interior Colors, Mopar Splash Guards, Husky Floor Liners & Trunk Liner, Escort Max Radar Detector, BlackVue DR650GW-2CH Dash Camera, Sprint Booster
Reply With Quote
  #1591  
Old 09-22-2013, 10:00 PM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Dec 2012
Location: Kentucky
Posts: 56
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 1512
blackknight is on a distinguished road
There use to be a ding sound when someone moved into my blind spot and the arrows on the mirror would flash also. I have the box checked for sound in the settings and I'm running 13.19. Can someone else check to see if there sound is still working.
Reply With Quote
  #1592  
Old 09-22-2013, 10:15 PM
schmieg's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 489
Thanks: 5
Thanked 60 Times in 50 Posts
Rep Power: 1781
schmieg has a reputation beyond reputeschmieg has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

The chime should sound if you turn your turn signal on toward that vehicle while it is in the blind spot; otherwise, the indicator on the outside mirror should just flash.
__________________
--- Mike
2014 Grand Cherokee Overland, 3.6 Liter, OAII, Adv. Tech Group, MoPar Rock Rails

Reply With Quote
  #1593  
Old 09-23-2013, 10:05 AM
StaticFX's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 764
Thanks: 1
Thanked 19 Times in 19 Posts
Rep Power: 2047
StaticFX has a reputation beyond reputeStaticFX has a reputation beyond reputeStaticFX has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by jerryjjansen View Post
Temp outside today was 75 degrees, started vehicle and set climate to auto. Defaulted to defrost with heat Had to manually set to A\C to get any cooling after several tries at auto.
i have had this happen a few times. Very odd.... it seems to fix itself after like 15 minutes. Not sure if maybe its a faulty interior sensor??
__________________
Reply With Quote
  #1594  
Old 09-23-2013, 05:30 PM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Dec 2012
Location: Kentucky
Posts: 56
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 1512
blackknight is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by schmieg View Post
The chime should sound if you turn your turn signal on toward that vehicle while it is in the blind spot; otherwise, the indicator on the outside mirror should just flash.
That's it. Thanks.
Reply With Quote
  #1595  
Old 09-23-2013, 11:20 PM
New Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
Chriskimbell is on a distinguished road
Guys, I'm a new member and this is my first post. I just bought a 2014 JGC Overland about ten days ago. Love it! However, I'm having the same problem that I've seen on the message boards. When I check Auto on driver ventilated seat with vehicle start, the check mark goes away after a few seconds. My main question is that I have Uconnect software version 13.28.2. Are these issues related to this version of uconnect? Is 13.28.2 the most recent version? Any info on any of the above would be greatly appreciated.
Reply With Quote
  #1596  
Old 09-24-2013, 01:43 AM
CHALLENGERBIZJET's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2,703
Thanks: 225
Thanked 148 Times in 121 Posts
Rep Power: 9817
CHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond reputeCHALLENGERBIZJET has a reputation beyond repute
Make sure your car is on when checking these boxes they seem to stay checked as opposed to it being in accessory mode. Welcome to the forum and to the jeep family.
Reply With Quote
Reply

Tags
13.19.0, 8.4an update, jeep 8.4, jeep uconnect, uconnect 13.19.0 update, uconnect 8.4

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anything different about UConnect 8.4 radio RA3 and UConnect Access Via Mobile REDDIZE Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 4 08-20-2014 12:55 AM
UConnect glock17 Grand Cherokee - WK2 - 12 03-26-2013 10:39 AM
Uconnect Wi-fi Jpeyatt Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 8 01-16-2012 10:35 AM
NEW UNOFFICIAL 1/4 Mile, 12.77@107.5 Tim@NCTSLLC At The Track 27 10-17-2009 01:47 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 12:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by FCA US LLC. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC.