Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #205  
Old 06-28-2013, 09:47 AM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 861 Times in 470 Posts
Rep Power: 1927145
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by studio1930 View Post
Another confirmed issue with vented seat fan speed. Coming home last night from a Jeep customer appreciation event (free food, door prizes worth hundreds of $$, demo where they fired off an air bag...) I started the Jeep and set both seats to HI on the startup welcome screen. Then after driving a few miles I noticed that the driver seat was on LO and the passenger seat was still on HI. This only appears to be an issue when setting the vented seat settings on the welcome/boot up screen.

Just mentioning this so others can watch for that and maybe a fix is coming in the next software update.
This is a VERIFIED Bug, The system asseses the temperature and then decides in needs level 1 vent after completion of start up on the Radio. If you set if before it is done doing its thing it will set it to low. If you wait 30 seconds after start up it seems to be ok.
__________________

__________________
Reply With Quote
  #206  
Old 06-28-2013, 10:01 AM
Overland1's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Mar 2011
Location: Central Upstate NY
Posts: 122
Thanks: 13
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 1496
Overland1 is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Just did the upgrade from 13.05 to 13.19, and it seems to be working OK; will play with it later to be sure everything works as it should. The process seemed to take very little time (I was expected to be sitting there forever).

Thanks!
__________________

__________________
"Governments never learn. Only people learn." - Milton Friedman
Reply With Quote
  #207  
Old 06-28-2013, 10:46 AM
New Member
 
Join Date: Jun 2013
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
scroat is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Thanks for the software share. I used this update on my 8.4AN equipped Dodge Ram 1500 and it worked perfectly. I couldnt find an instruction file specfic to the 13.19.0 update, so I just followed the 13.15.4 update instructions with the 13.19.0 .iso file.

This update went quicker than the 13.14.4 update.
__________________
Reply With Quote
  #208  
Old 06-28-2013, 01:56 PM
Sudbury78's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Apr 2013
Location: Scottsdale, AZ
Posts: 132
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 748
Sudbury78 is on a distinguished road
Is the fact my outside temperature reading takes up to 10 minutes to show accuracy and move from its starting temp, a known bug as well?

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
__________________
2014 Summit Granite and Brown V6 4X2 Ordered 5/7.

DELIVERED 6/19
Reply With Quote
  #209  
Old 06-28-2013, 02:03 PM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 861 Times in 470 Posts
Rep Power: 1927145
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by Sudbury78 View Post
Is the fact my outside temperature reading takes up to 10 minutes to show accuracy and move from its starting temp, a known bug as well?

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
No there is a reason for the design here is the STAR info: Outside Temperature Sensor Problem
__________________
Reply With Quote
  #210  
Old 06-28-2013, 02:32 PM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: May 2013
Location: Utah
Posts: 70
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 662
Jimbo107 is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

I updated from 13.15 to 13.19 on my Limited JGC. Been one of the lucky ones pretty much problem free besides some Voice Recognition issues.

I did just realize that my "easy entry/exit seat" is not working. I know it was working under the original software ( 13.10 I believe? )because it worked when I first purchased the vehicle. Just realized today it hasn't worked since I upgraded to 13.15.

Tried to uncheck option on Uconnect and I noticed I can uncheck for a few seconds then it automatically checks the box again.

Also tried moving power seats all the way forward and all the way back which was apparently a fix for this on the older model JGC. Did not work on the 2014.

I did a search and could not find any info on this. Anyone have this problem or know of a fix?
__________________
Reply With Quote
  #211  
Old 06-28-2013, 02:39 PM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 861 Times in 470 Posts
Rep Power: 1927145
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Make sure you are at idle and in park while setting.
__________________
Reply With Quote
  #212  
Old 06-28-2013, 04:21 PM
Sudbury78's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Apr 2013
Location: Scottsdale, AZ
Posts: 132
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 748
Sudbury78 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Willx View Post
No there is a reason for the design here is the STAR info: Outside Temperature Sensor Problem
Will this seems absolutely ridiculous to be honest. Sure I'd like to drive 10 minutes before I can see an accurate Temp. God the people at Chrysler should all lose their jobs with the amount of issues this vehicle has.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
__________________
2014 Summit Granite and Brown V6 4X2 Ordered 5/7.

DELIVERED 6/19
Reply With Quote
  #213  
Old 06-28-2013, 04:29 PM
bill_de's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 6,389
Thanks: 341
Thanked 366 Times in 318 Posts
Rep Power: 1801963
bill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by Sudbury78 View Post
Will this seems absolutely ridiculous to be honest. Sure I'd like to drive 10 minutes before I can see an accurate Temp. God the people at Chrysler should all lose their jobs with the amount of issues this vehicle has.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
I think Jeep could do better. But, how important is it to know the outside temperature as soon as you get in the car? You are inside.



.
__________________
If you need a shoulder to cry on ...

... pull over to the side of the road!
Reply With Quote
  #214  
Old 06-28-2013, 04:34 PM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: May 2013
Location: Utah
Posts: 70
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 662
Jimbo107 is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by Willx View Post
Make sure you are at idle and in park while setting.
I was. Still can't get it to work. Hardware problem?
__________________
Reply With Quote
  #215  
Old 06-28-2013, 04:35 PM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 861 Times in 470 Posts
Rep Power: 1927145
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Quote:
Originally Posted by Jimbo107 View Post

I was. Still can't get it to work. Hardware problem?
Sorry Jimbo will need to check this in the morning. I have a Jeep on hand but no time to test anything else today. Tomorrow no problem
__________________
Reply With Quote
  #216  
Old 06-28-2013, 04:36 PM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 861 Times in 470 Posts
Rep Power: 1927145
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Quote:
Originally Posted by bill_de View Post

I think Jeep could do better. But, how important is it to know the outside temperature as soon as you get in the car? You are inside.

.
I should maybe clarify. It is working as designed. They are updating this sensor map as per Milous notes as I posted. It will change but this is how it works right now.
__________________

__________________
Reply With Quote
Reply

Tags
13.19.0, 8.4an update, jeep 8.4, jeep uconnect, uconnect 13.19.0 update, uconnect 8.4

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anything different about UConnect 8.4 radio RA3 and UConnect Access Via Mobile REDDIZE Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 4 08-19-2014 11:55 PM
UConnect glock17 Grand Cherokee - WK2 - 12 03-26-2013 09:39 AM
Uconnect Wi-fi Jpeyatt Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 8 01-16-2012 10:35 AM
NEW UNOFFICIAL 1/4 Mile, 12.77@107.5 Tim@NCTSLLC At The Track 27 10-17-2009 12:47 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 10:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by Chrysler Group LLC.