Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #421  
Old 07-11-2013, 07:52 AM
bill_de's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 5,804
Thanks: 292
Thanked 288 Times in 255 Posts
Rep Power: 1801217
bill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Found the answer to another uConnect question that was asked in the past.

" Software Updates. The Uconnect Services use software that we may need or want to change. We may do this remotely without notifying you. Your vehicle systems also involve software that your car manufacturer may need or want to change. You agree that Sprint may assist your car manufacturer in doing this remotely without your prior consent to Sprint or Chrysler. "

Is your dash lighting up in the middle of the night?
__________________

__________________
If you need a shoulder to cry on ...

... pull over to the side of the road!

Reply With Quote
  #422  
Old 07-11-2013, 07:58 AM
Wizard_of_ahh's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jul 2013
Location: westchester, NY
Posts: 19
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 392
Wizard_of_ahh is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

i hate that sprint is the provider for the WiFi system in these vehicles. Sprint has the weakest service as well as the worst customer service record. As I once worked in a call center and saw the stats personally. Sprint is truly the cheap way out of claiming to offer Hot spot technology. Even here in NYC iPad has serious load delay time with a 3G network. I guess it could be worst. Could be a T-mobile contract lol lol
__________________

__________________
Reply With Quote
  #423  
Old 07-11-2013, 08:01 AM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,835
Thanks: 526
Thanked 817 Times in 458 Posts
Rep Power: 1926939
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Quote:
Originally Posted by Wizard_of_ahh View Post
thanks for everything willX. Wasn't thinking of file size when I asked for it to be emailed. Downloads are so much easier on Euro cars. Lol wait till Chrysler sends me a survey. Got a little something for them to smoke to
Same guys that wrote this stuff do it for 200+ models globally. Everything will be this big and complicated soon, Chrysler is simply the early adopter.

Also, sprint wasn't the first choice. Chrysler had a great idea in the beginning but through no fault of theirs that went away (would have been better coverage). Anyway it is what it is and some people have better coverage, some worse but that was what they decided.
__________________
Reply With Quote
  #424  
Old 07-11-2013, 08:09 AM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,835
Thanks: 526
Thanked 817 Times in 458 Posts
Rep Power: 1926939
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Quote:
Originally Posted by jacko15 View Post

I think we all know you are already going above and beyond! I also know what it's like hitting your head against a brick wall. Don't you just love corporate chain of command.
It is a very tall, wide, thick and hard wall.
__________________
Reply With Quote
  #425  
Old 07-11-2013, 08:56 AM
Member
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 380
Leopard8 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Willx View Post

Can you please explain how it worked before the update and now what it does. Also when did you get you vehicle and do you know the build date?

Thx
Worked for me as well. I was 13.10 and then I updated to 13.19 on monday. When I turn off my car with Auto on, when I remote start, the auto light isn't on, but my AC is on full blast. Only when I open the drivers door does it shut down. Bought car in May 2013. I'll look for build date. Also, the upgrade fixed my crackling speakers. Still can't get ez Exit seat to work though.
__________________
Reply With Quote
  #426  
Old 07-11-2013, 09:04 AM
SMax's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Boulder, CO
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 427
SMax is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Willx View Post

It is a very tall, wide, thick and hard wall.
Willx, While this update is unavailable I have a question about fixes that may be work arounds. My 14 Limited radio started a new bad habit yesterday. My son had connected his iPhone with the AUX function. After it was unplugged the radio can't hold any station I select, constantly switching itself between the next stations I selected after the AUX was used. Now the radio acts possessed.

Mine is the 8.4AN, build date 5.13.13. No new updates since, unless Scotty beamed it down. Thanks for all your help here!
__________________
Reply With Quote
  #427  
Old 07-11-2013, 09:34 AM
bill_de's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 5,804
Thanks: 292
Thanked 288 Times in 255 Posts
Rep Power: 1801217
bill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by SMax View Post
Willx, While this update is unavailable I have a question about fixes that may be work arounds. My 14 Limited radio started a new bad habit yesterday. My son had connected his iPhone with the AUX function. After it was unplugged the radio can't hold any station I select, constantly switching itself between the next stations I selected after the AUX was used. Now the radio acts possessed.

Mine is the 8.4AN, build date 5.13.13. No new updates since, unless Scotty beamed it down. Thanks for all your help here!
See post #1 in the following thread;

2014 Uconnect RA3 - RA4 / Engineering Menu


---
__________________
If you need a shoulder to cry on ...

... pull over to the side of the road!

Reply With Quote
  #428  
Old 07-11-2013, 09:50 AM
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Location: Orlando, FL
Posts: 73
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Rep Power: 543
siegs7 has a reputation beyond reputesiegs7 has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Has anybody else had issues with the MEDIA section of the radio? I usually have my iPhone automatically connect for phone and Bluetooth audio. I have noticed that the phone always works, but often times the MEDIA will just display "CONNECT DEVICE" and not work. I have tried plugging in my iPod and an SD card and it seems like the entire MEDIA section becomes unresponsive. I try and wait, thinking maybe the system is still booting up, but it never works. I test my phone and that works fine. The only way for the MEDIA section to begin working again is to do a reset of the entire Nav, by pressing in both the MUTE and TUNE buttons until system reboots. After the reboot, it always works afterwards.

Any ideas? Does this sound to be hardware or software related?
__________________
Reply With Quote
  #429  
Old 07-11-2013, 09:59 AM
SMax's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Boulder, CO
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 427
SMax is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by bill_de View Post

See post #1 in the following thread;

2014 Uconnect RA3 - RA4 / Engineering Menu

---
Thanks Bill_de. I've seen the factory reset option but have hesitated to punch that button.
__________________
Reply With Quote
  #430  
Old 07-11-2013, 10:07 AM
Lankness's Avatar
Premium Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Pearland, TX
Posts: 829
Thanks: 67
Thanked 61 Times in 56 Posts
Rep Power: 1147384
Lankness has a reputation beyond reputeLankness has a reputation beyond reputeLankness has a reputation beyond reputeLankness has a reputation beyond reputeLankness has a reputation beyond reputeLankness has a reputation beyond reputeLankness has a reputation beyond reputeLankness has a reputation beyond reputeLankness has a reputation beyond reputeLankness has a reputation beyond reputeLankness has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

New issue I am seeing with 13.19...

I had the easy access seat functionality off but turned it on for the heck of it yesterday. My seat goes haywire now. It acts different every time I turn off/start the vehicle. Sometimes when I turn it off, the seat moves all the way back, sometimes it moves back 1/2". When I start it, sometimes it doesn't move, other times it moves all the way up trying to crush me .

I'll be turning this back off as I don't really need it - just thought it was interesting.
__________________
-------------------------
Kevin

2014 Max Steel GC SRT, built by the bad boys at JNAP .
2002 Camaro SS with lots and lots of go-fast goodies...
Reply With Quote
  #431  
Old 07-11-2013, 10:14 AM
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Location: Orlando, FL
Posts: 73
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Rep Power: 543
siegs7 has a reputation beyond reputesiegs7 has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Lankness - I do not have this issue at all. I wonder if it is worth trying to re-install the update?
__________________
Reply With Quote
  #432  
Old 07-11-2013, 10:22 AM
bill_de's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 5,804
Thanks: 292
Thanked 288 Times in 255 Posts
Rep Power: 1801217
bill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by Lankness View Post
New issue I am seeing with 13.19...

I had the easy access seat functionality off but turned it on for the heck of it yesterday. My seat goes haywire now. It acts different every time I turn off/start the vehicle. Sometimes when I turn it off, the seat moves all the way back, sometimes it moves back 1/2". When I start it, sometimes it doesn't move, other times it moves all the way up trying to crush me .

I'll be turning this back off as I don't really need it - just thought it was interesting.
After you turned it on, did you link it to the fob you are using?


---
__________________

__________________
If you need a shoulder to cry on ...

... pull over to the side of the road!

Reply With Quote
Reply

Tags
13.19.0, 8.4an update, jeep 8.4, jeep uconnect, uconnect 13.19.0 update, uconnect 8.4

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anything different about UConnect 8.4 radio RA3 and UConnect Access Via Mobile REDDIZE Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 3 07-03-2014 09:54 PM
UConnect glock17 Grand Cherokee - WK2 - 12 03-26-2013 09:39 AM
Uconnect Wi-fi Jpeyatt Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 8 01-16-2012 10:35 AM
NEW UNOFFICIAL 1/4 Mile, 12.77@107.5 Tim@NCTSLLC At The Track 27 10-17-2009 12:47 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 09:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community