Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #565  
Old 07-16-2013, 07:29 PM
bill_de's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 5,995
Thanks: 307
Thanked 316 Times in 278 Posts
Rep Power: 1801450
bill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by geox19 View Post
Small bug found. Can't use the + button under engine off options power off here's a video.
Engine off options .mp4
We would have believed you without the video ... But I watched the whole thing anyway.

Thanks.


---
__________________

__________________
If you need a shoulder to cry on ...

... pull over to the side of the road!

Reply With Quote
  #566  
Old 07-16-2013, 07:49 PM
Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 327
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 806
geox19 has a reputation beyond reputegeox19 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by bill_de View Post
We would have believed you without the video ... But I watched the whole thing anyway.

Thanks.


---
Yeah but I wanted to make a video on a few other jeep related things so I was in video mode can't hurt uploaded the video to my own hosting account so no harm in it.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
__________________

__________________
Reply With Quote
  #567  
Old 07-16-2013, 07:51 PM
bill_de's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 5,995
Thanks: 307
Thanked 316 Times in 278 Posts
Rep Power: 1801450
bill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by geox19 View Post
Yeah but I wanted to make a video on a few other jeep related things so I was in video mode can't hurt uploaded the video to my own hosting account so no harm in it.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
I wasn't complaining. I just find all the videos amusing. Like I said, I watched it.
__________________
If you need a shoulder to cry on ...

... pull over to the side of the road!

Reply With Quote
  #568  
Old 07-16-2013, 07:53 PM
jacko15's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2013
Location: Pennsylvania's North Shore
Posts: 2,095
Thanks: 209
Thanked 151 Times in 123 Posts
Rep Power: 89501
jacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

One picture is worth a thousand words. Think of the value of a video!
__________________
Mine: 2014 Overland 4x4 V6, ORA II, billet silver/black, Michelin LTX M/S 2's, MaxCare Lifetime, delivered 4-13-'13
Wife's Jeep: 2008 Compass Sport 4x4, 2.4L I4 DOHC, CVT, Lifetime powertrain warranty
Reply With Quote
  #569  
Old 07-16-2013, 08:08 PM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 853 Times in 468 Posts
Rep Power: 1927026
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by jdchamp31 View Post
UNOFFICIAL JEEP GARAGE RELEASE

New software version is expected to be released mid/late August as well as a firmware update (no firm date as of yet) that dealers will be able to apply via WiTech. This firmware update will address the Sierra Wireless Module that handles all uConnect access functions as well as 911/Assist. Stay tuned for more info...
Thank you very much JD, your input has been key part of my updates!
__________________
Reply With Quote
  #570  
Old 07-16-2013, 08:11 PM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 853 Times in 468 Posts
Rep Power: 1927026
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by geox19 View Post
Small bug found. Can't use the + button under engine off options power off here's a video.
Engine off options .mp4
Interesting, I played with that setting working with Bill_de on something. it is not the 13.19.0 it self. I would try reloading the update. If that does not work there is something module wise going on in your vehicle.

Thanks for reporting though, that is a first on that problem.
__________________
Reply With Quote
  #571  
Old 07-16-2013, 08:20 PM
Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 327
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 806
geox19 has a reputation beyond reputegeox19 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Willx View Post
Interesting, I played with that setting working with Bill_de on something. it is not the 13.19.0 it self. I would try reloading the update. If that does not work there is something module wise going on in your vehicle.

Thanks for reporting though, that is a first on that problem.
your right if I remember correctly the button wasn't working in the firmware prior to 13.19.0. Just waited to post about it until I updated to newest firmware so I wouldn't have to reflash. Anyone else have this very small problem?

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
__________________
Reply With Quote
  #572  
Old 07-16-2013, 08:52 PM
Sudbury78's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Apr 2013
Location: Scottsdale, AZ
Posts: 132
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 629
Sudbury78 is on a distinguished road
How freaking annoying is it repairing your phone every other day and sometimes multiple times a day. Grrrr

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
__________________
2014 Summit Granite and Brown V6 4X2 Ordered 5/7.

DELIVERED 6/19
Reply With Quote
  #573  
Old 07-16-2013, 09:19 PM
Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 327
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 806
geox19 has a reputation beyond reputegeox19 has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by Sudbury78 View Post
How freaking annoying is it repairing your phone every other day and sometimes multiple times a day. Grrrr

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
I have the same phone I assume your on Verizon having a SCH-I605. Why do you have to repair with uconnect ? Whats it not doing or doing ? I have the same phone and its working great now with Uconnect let me know if you need some tips/help
__________________
Reply With Quote
  #574  
Old 07-16-2013, 09:28 PM
Sudbury78's Avatar
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Apr 2013
Location: Scottsdale, AZ
Posts: 132
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 629
Sudbury78 is on a distinguished road
Geox I have not updated to. 19 yet due to issues from this board. But yes a vzw note 2. The vehicle decides when it wants sometime once twice or even every time I get into the car to say no phone connected. It shows in the list as well as my note states it's paired. So i have delete from both and start over.

Today I showed 5 homes. Three times I had to repair.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
__________________
2014 Summit Granite and Brown V6 4X2 Ordered 5/7.

DELIVERED 6/19
Reply With Quote
  #575  
Old 07-16-2013, 09:45 PM
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2013
Location: Cincinnati, Ohio
Posts: 201
Thanks: 0
Thanked 16 Times in 12 Posts
Rep Power: 645
schmieg is on a distinguished road
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by Sudbury78 View Post
Geox I have not updated to. 19 yet due to issues from this board. But yes a vzw note 2. The vehicle decides when it wants sometime once twice or even every time I get into the car to say no phone connected. It shows in the list as well as my note states it's paired. So i have delete from both and start over.

Today I showed 5 homes. Three times I had to repair.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
There are real advantages to using a dinosaurish non-smart phone.
__________________
Reply With Quote
  #576  
Old 07-16-2013, 09:46 PM
Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 327
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 806
geox19 has a reputation beyond reputegeox19 has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by Sudbury78 View Post
Geox I have not updated to. 19 yet due to issues from this board. But yes a vzw note 2. The vehicle decides when it wants sometime once twice or even every time I get into the car to say no phone connected. It shows in the list as well as my note states it's paired. So i have delete from both and start over.

Today I showed 5 homes. Three times I had to repair.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
yeah Mine would do that as well if I kept it on stock rom. I wouldn't worry about updating to the latest firmware I got the old firmware to work right with our phone but I have a rooted phone so I just changed out roms. I'm not sure if the verizon stock rom will work correctly with uconnect. If your not rooted and would like to root let me know I'll point you in the right direction very easy to do. Acually if your not rooted and don't want to root pm me anyways there is a few things we can try that i did'nt try on the stock rom.
__________________

__________________
Reply With Quote
Reply

Tags
13.19.0, 8.4an update, jeep 8.4, jeep uconnect, uconnect 13.19.0 update, uconnect 8.4

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anything different about UConnect 8.4 radio RA3 and UConnect Access Via Mobile REDDIZE Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 4 08-19-2014 11:55 PM
UConnect glock17 Grand Cherokee - WK2 - 12 03-26-2013 09:39 AM
Uconnect Wi-fi Jpeyatt Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 8 01-16-2012 10:35 AM
NEW UNOFFICIAL 1/4 Mile, 12.77@107.5 Tim@NCTSLLC At The Track 27 10-17-2009 12:47 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 01:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community