Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1117  
Old 08-06-2013, 10:58 AM
AbleRiot's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Union County, NJ
Posts: 353
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Rep Power: 309527
AbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by imcraz View Post
My dealership did screw up my dash when they replaced my radio. They chipped the wood next to the start button when prying the trim off to get the radio out. I was pissed and let my service advisor have it pretty good. I couldn't believe that someone did that and then was willing to give my GC back to me after damaging it. I wound up talking to Chrysler customer care and got a 3 year oil change package because of this and other issues I have had.
Attachment 27505
Can't they replace that wood trim though? I don't know about you buy I'd rather have that trim fixed rather than 3 years worth of oil change - I'd hate to see that every time i get behind the wheel.
__________________

__________________
Coming this Fall: '14 Limited 3.6L 4x4 EXT?/ INT?, LuxII, Nav
Current DD: '10 Nissan Maxima 3.5L SV Premium with Technology Package, Silver/Black
Weekend Driver: '12 Subaru Outback 2.0 Limited, AWD Slate/Black (wife's DD)
Reply With Quote
  #1118  
Old 08-06-2013, 11:15 AM
Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 327
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 835
geox19 has a reputation beyond reputegeox19 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by weck View Post
So, if I am reading this right, the radio in your pictures was built on January 17, 2013? That has to be part of the first run!
Yep you're reading it right not sure about the first production run I've seen others made in the summer of 2012

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
__________________

__________________
Reply With Quote
  #1119  
Old 08-06-2013, 11:33 AM
SnoFire's Avatar
The Negotiator
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2011
Location: Wisconsin
Posts: 4,873
Thanks: 55
Thanked 135 Times in 114 Posts
Rep Power: 390038
SnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond repute
Garage
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by AbleRiot View Post
Can't they replace that wood trim though? I don't know about you buy I'd rather have that trim fixed rather than 3 years worth of oil change - I'd hate to see that every time i get behind the wheel.
They DID replace the wood trim on his car and got the 3yrs oil changes..
__________________
2014 GC Limited V6 LuxII/Tow/RA4 Max Steel/Blk Michelin LTX M/S2

Reply With Quote
  #1120  
Old 08-06-2013, 01:36 PM
SnoFire's Avatar
The Negotiator
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2011
Location: Wisconsin
Posts: 4,873
Thanks: 55
Thanked 135 Times in 114 Posts
Rep Power: 390038
SnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond repute
Garage
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

I have now gotten "Service Phone" popup 3 times now since yesterday. If I do the manual reboot, I can get it to come up almost every time now. I called UConnect and opened a ticket, advising them that the dealer didn't do anything about the Star Case # and turned me away. Hopefully they can push this through.
__________________
2014 GC Limited V6 LuxII/Tow/RA4 Max Steel/Blk Michelin LTX M/S2

Reply With Quote
  #1121  
Old 08-06-2013, 01:41 PM
Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 327
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 835
geox19 has a reputation beyond reputegeox19 has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by SnoFire View Post
I have now gotten "Service Phone" popup 3 times now since yesterday. If I do the manual reboot, I can get it to come up almost every time now. I called UConnect and opened a ticket, advising them that the dealer didn't do anything about the Star Case # and turned me away. Hopefully they can push this through.
Lol stop reseting that radio your going to break something important seriously though your getting that message so much because you're resetting it. very weird that the dealer turned you away just take a picture of the message and tell them it keeps popping up at random times or go to a different dealer.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 2
__________________
Reply With Quote
  #1122  
Old 08-06-2013, 02:02 PM
bill_de's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 6,163
Thanks: 318
Thanked 345 Times in 301 Posts
Rep Power: 1801647
bill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by SnoFire View Post
I have now gotten "Service Phone" popup 3 times now since yesterday. If I do the manual reboot, I can get it to come up almost every time now. I called UConnect and opened a ticket, advising them that the dealer didn't do anything about the Star Case # and turned me away. Hopefully they can push this through.
I got it once when I did the update.

If you stop rebooting do you still get it? If you only burn your finger when you put it in the fire ... you know what to do!


---
__________________
If you need a shoulder to cry on ...

... pull over to the side of the road!

Reply With Quote
  #1123  
Old 08-06-2013, 02:05 PM
Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 327
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Rep Power: 835
geox19 has a reputation beyond reputegeox19 has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

If you stop rebooting do you still get it?

you still get it now and then but I've never seen it 3 times in one day. I'm pretty sure you get that message any time aircard resets or you get OTA updates.
__________________
Reply With Quote
  #1124  
Old 08-06-2013, 02:37 PM
SnoFire's Avatar
The Negotiator
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jun 2011
Location: Wisconsin
Posts: 4,873
Thanks: 55
Thanked 135 Times in 114 Posts
Rep Power: 390038
SnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond reputeSnoFire has a reputation beyond repute
Garage
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by geox19 View Post
Lol stop reseting that radio your going to break something important seriously though your getting that message so much because you're resetting it. very weird that the dealer turned you away just take a picture of the message and tell them it keeps popping up at random times or go to a different dealer.
Lol, you sound more worried about it than I do.. I already called UConnect about it and opened a new ticket for it. Like I said before, I'm not to concerned about it as now it seems more fun to get it to keep coming back just so I can say "See it is happening alot"..haha

Quote:
Originally Posted by geox19 View Post
If you stop rebooting do you still get it?

you still get it now and then but I've never seen it 3 times in one day. I'm pretty sure you get that message any time aircard resets or you get OTA updates.
1 time when I started the car today it came back after I got the 1st error after the reboot.
__________________
2014 GC Limited V6 LuxII/Tow/RA4 Max Steel/Blk Michelin LTX M/S2

Reply With Quote
  #1125  
Old 08-06-2013, 02:45 PM
StaticFX's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 719
Thanks: 1
Thanked 16 Times in 16 Posts
Rep Power: 1196
StaticFX has a reputation beyond reputeStaticFX has a reputation beyond reputeStaticFX has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

But each time you start the car, its booting. The reboot, just saves the step of turning off the car and waiting for it to go dark.

I have gotten the msg 3 times as well.. Before i knew how to reboot.
__________________
Reply With Quote
  #1126  
Old 08-06-2013, 02:53 PM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 859 Times in 469 Posts
Rep Power: 1927055
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by StaticFX View Post
But each time you start the car, its booting. The reboot, just saves the step of turning off the car and waiting for it to go dark.

I have gotten the msg 3 times as well.. Before i knew how to reboot.
These 2 situations are not the same....

During the normal shutdown the radio "deep sleeps" and shuts down most things.

During the engineering reboot, the system restarts and does system verifications.

These two things have about the same in common as hibernating a computer vs restarting it.

If you see the message without a hard reboot, you have a worse problem as the card is having issues during normal operations. If you only see this message during a complete reset then it is failing a "test".
__________________
Reply With Quote
  #1127  
Old 08-06-2013, 02:55 PM
f1anatic's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jan 2013
Location: Illinoize
Posts: 957
Thanks: 5
Thanked 68 Times in 50 Posts
Rep Power: 158186
f1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond repute
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

since the latest OTA update, my navi guidance is screwed, units showing both kilometers and miles at the same time ( km or meters in the cluster miles or feet on the 8.4 inch screen)
__________________
Reply With Quote
  #1128  
Old 08-06-2013, 03:02 PM
Willx's Avatar
Moderator - MOTS jr.


My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2013
Posts: 4,884
Thanks: 529
Thanked 859 Times in 469 Posts
Rep Power: 1927055
Willx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond reputeWillx has a reputation beyond repute
Garage
Re: UConnect 13.19.0 - Unofficial

Quote:
Originally Posted by f1anatic View Post
since the latest OTA update, my navi guidance is screwed, units showing both kilometers and miles at the same time ( km or meters in the cluster miles or feet on the 8.4 inch screen)
These two items can be set separately. You can see a KM speedo and still get MPH everywhere else.

When on the Speedo, press ok to change. On the radio select the units under "display".

Kind of handy when you think and work in both units all the time actually!
__________________

__________________
Reply With Quote
Reply

Tags
13.19.0, 8.4an update, jeep 8.4, jeep uconnect, uconnect 13.19.0 update, uconnect 8.4

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anything different about UConnect 8.4 radio RA3 and UConnect Access Via Mobile REDDIZE Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 4 08-19-2014 11:55 PM
UConnect glock17 Grand Cherokee - WK2 - 12 03-26-2013 09:39 AM
Uconnect Wi-fi Jpeyatt Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 8 01-16-2012 10:35 AM
NEW UNOFFICIAL 1/4 Mile, 12.77@107.5 Tim@NCTSLLC At The Track 27 10-17-2009 12:47 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 04:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community