Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 03-17-2013, 05:19 PM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2013
Location: Bennington VT
Posts: 71
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 964
kohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond repute
Uconnect 8.4A issues

Over the last few days my 8.4a is starting to act up, it has frozen several times, and yesterday the screen went black, the radio was stilll working and i could change my stations with the steering controls but nothing on the screen, after retarting the car it worked fine this happend three time yesterday and then today the back up camera stopped working until i restarted it. I also noticed that auto start of heated seats and wheel isnt working even thou the option is selected. anyone esle having issues. Ido have some video of this so i can show th dealer, im heaeding in at 1030 monday so i guess ill find out then
__________________

__________________
2014 Black Limited with ORA II and 8.4
Reply With Quote
  #2  
Old 03-17-2013, 05:29 PM
RageOfFury's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2011 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2011
Location: Ottawa, Canada
Posts: 1,372
Thanks: 97
Thanked 28 Times in 26 Posts
Rep Power: 11243
RageOfFury has a reputation beyond reputeRageOfFury has a reputation beyond reputeRageOfFury has a reputation beyond reputeRageOfFury has a reputation beyond reputeRageOfFury has a reputation beyond reputeRageOfFury has a reputation beyond reputeRageOfFury has a reputation beyond reputeRageOfFury has a reputation beyond reputeRageOfFury has a reputation beyond reputeRageOfFury has a reputation beyond reputeRageOfFury has a reputation beyond repute
Re: Uconnect 8.4A issues

Software bugs on a new model? Yup!
__________________

__________________
2011 WK2 Laredo E V6 4x4
Reply With Quote
  #3  
Old 03-18-2013, 03:12 PM
Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2013
Location: Bennington VT
Posts: 71
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 964
kohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond reputekohj1978 has a reputation beyond repute
Re: Uconnect 8.4A issues

just came from the deal, they said that there are several issues with the uconnect system like mine and that they have had a few other owners with similar problems and to wait for a fix from Chrysler. make me feel better that im not the only one
__________________
2014 Black Limited with ORA II and 8.4
Reply With Quote
  #4  
Old 03-18-2013, 03:42 PM
AbleRiot's Avatar
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: Union County, NJ
Posts: 353
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Rep Power: 309531
AbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond reputeAbleRiot has a reputation beyond repute
Re: Uconnect 8.4A issues

Is this the first release of the 8.4 or are they on other Chrysler vehicles already? I remember when I first got my '10 Maxima, every now and then the screen/audio/nav would reboot randomly but "eventually" fixed by a TSB
__________________
Reply With Quote
  #5  
Old 03-18-2013, 03:56 PM
Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 40
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 611
Taws600 is on a distinguished road
If its anything like the fishbite issue many have with their hemi wk2's you will be waiting and waiting and waiting and waiting and being promised a fix is coming and waiting some more until the car is so old that u sell it.
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 03-18-2013, 04:00 PM
WVSpelunker's Avatar
Member
 
Join Date: Feb 2013
Posts: 88
Thanks: 6
Thanked 12 Times in 5 Posts
Rep Power: 3668
WVSpelunker has a reputation beyond reputeWVSpelunker has a reputation beyond reputeWVSpelunker has a reputation beyond reputeWVSpelunker has a reputation beyond reputeWVSpelunker has a reputation beyond reputeWVSpelunker has a reputation beyond reputeWVSpelunker has a reputation beyond reputeWVSpelunker has a reputation beyond reputeWVSpelunker has a reputation beyond reputeWVSpelunker has a reputation beyond reputeWVSpelunker has a reputation beyond repute
Garage
Re: Uconnect 8.4A issues

Quote:
Originally Posted by kohj1978 View Post
Over the last few days my 8.4a is starting to act up, it has frozen several times, and yesterday the screen went black, the radio was stilll working and i could change my stations with the steering controls but nothing on the screen, after retarting the car it worked fine this happend three time yesterday and then today the back up camera stopped working until i restarted it. I also noticed that auto start of heated seats and wheel isnt working even thou the option is selected. anyone esle having issues. Ido have some video of this so i can show th dealer, im heaeding in at 1030 monday so i guess ill find out then
I was actually heading back from lunch today and my screen went blank, the Jeep logo appeared, and then went back to normal without having to restart it. Sound was off, so I don't know if it kept playing or not. Haven't had any of the other issues though.
__________________
2014 Jeep Grand Cherokee Overland -- Brilliant Black

[SIGPIC][/SIGPIC]
Reply With Quote
  #7  
Old 03-18-2013, 04:24 PM
jgc4ever's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2012 5.7L WK2
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 3,213
Thanks: 0
Thanked 79 Times in 70 Posts
Rep Power: 1160282
jgc4ever has a reputation beyond reputejgc4ever has a reputation beyond reputejgc4ever has a reputation beyond reputejgc4ever has a reputation beyond reputejgc4ever has a reputation beyond reputejgc4ever has a reputation beyond reputejgc4ever has a reputation beyond reputejgc4ever has a reputation beyond reputejgc4ever has a reputation beyond reputejgc4ever has a reputation beyond reputejgc4ever has a reputation beyond repute
Garage
Re: Uconnect 8.4A issues

Quote:
Originally Posted by AbleRiot View Post
Is this the first release of the 8.4 or are they on other Chrysler vehicles already? I remember when I first got my '10 Maxima, every now and then the screen/audio/nav would reboot randomly but "eventually" fixed by a TSB
The version of the 8.4 in the Grand Cherokee is a new release. The 2013 Ram might have got it too, not sure. Someone hopefully knows...
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 03-18-2013, 04:28 PM
Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 2 Posts
Rep Power: 583
byl9 is on a distinguished road
Re: Uconnect 8.4A issues

Quote:
Originally Posted by kohj1978 View Post
Over the last few days my 8.4a is starting to act up, it has frozen several times, and yesterday the screen went black, the radio was stilll working and i could change my stations with the steering controls but nothing on the screen, after retarting the car it worked fine this happend three time yesterday and then today the back up camera stopped working until i restarted it. I also noticed that auto start of heated seats and wheel isnt working even thou the option is selected. anyone esle having issues. Ido have some video of this so i can show th dealer, im heaeding in at 1030 monday so i guess ill find out then
i read somewhere that the auto heated seat and steering wheel does not turn on if the outside temperature is above 40F.
someone may correct me if I am wrong, but it may be in the manual.
__________________
Reply With Quote
  #9  
Old 03-18-2013, 07:22 PM
jacko15's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2013
Location: Pennsylvania's North Shore
Posts: 2,139
Thanks: 213
Thanked 156 Times in 126 Posts
Rep Power: 89578
jacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond repute
Re: Uconnect 8.4A issues

Quote:
Originally Posted by byl9 View Post
i read somewhere that the auto heated seat and steering wheel does not turn on if the outside temperature is above 40F.
someone may correct me if I am wrong, but it may be in the manual.
• Auto-On Driver Heated/Ventilated Seat & Steering
Wheel With Vehicle Start — If Equipped
When this feature is selected the driver’s heated seat and
heated steering wheel will automatically turn on when
temperatures are below 40° F (4.4° C). When temperatures
are above 80° F (26.7° C) the driver vented seat will
turn on. To make your selection, touch the Auto Heated
Seats soft-key, until a check-mark appears next to setting,
showing that setting has been selected. Touch the back
arrow soft-key to return to the previous menu.
__________________
Mine: 2014 Overland 4x4 V6, ORA II, billet silver/black, Michelin LTX M/S 2's, MaxCare Lifetime, delivered 4-13-'13
Wife's Jeep: 2008 Compass Sport 4x4, 2.4L I4 DOHC, CVT, Lifetime powertrain warranty
Reply With Quote
  #10  
Old 03-18-2013, 07:23 PM
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Aug 2011
Location: NYC
Posts: 679
Thanks: 49
Thanked 18 Times in 12 Posts
Rep Power: 2200
Roki303 has a reputation beyond reputeRoki303 has a reputation beyond reputeRoki303 has a reputation beyond reputeRoki303 has a reputation beyond reputeRoki303 has a reputation beyond reputeRoki303 has a reputation beyond reputeRoki303 has a reputation beyond reputeRoki303 has a reputation beyond reputeRoki303 has a reputation beyond reputeRoki303 has a reputation beyond reputeRoki303 has a reputation beyond repute
Re: Uconnect 8.4A issues

I hope they will develop patch before my Overland will be build.
__________________
2014 Jeep GC, V6, Black/Indigo with Adv Tech Package and ORAII
Reply With Quote
  #11  
Old 03-18-2013, 07:42 PM
Member
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 592
MikeRP is on a distinguished road
Re: Uconnect 8.4A issues

Mine is working great! No issues whatsoever. We have the 8.4n on the limited.
__________________
Reply With Quote
  #12  
Old 03-18-2013, 08:15 PM
FAUEE's Avatar
Member
My Jeep: 2011 5.7L WK2
 
Join Date: Feb 2012
Location: Hickory, NC
Posts: 941
Thanks: 0
Thanked 11 Times in 11 Posts
Rep Power: 4601
FAUEE has a reputation beyond reputeFAUEE has a reputation beyond reputeFAUEE has a reputation beyond reputeFAUEE has a reputation beyond reputeFAUEE has a reputation beyond reputeFAUEE has a reputation beyond reputeFAUEE has a reputation beyond reputeFAUEE has a reputation beyond reputeFAUEE has a reputation beyond reputeFAUEE has a reputation beyond reputeFAUEE has a reputation beyond repute
Re: Uconnect 8.4A issues

Quote:
Originally Posted by jacko15 View Post
• Auto-On Driver Heated/Ventilated Seat & Steering
Wheel With Vehicle Start — If Equipped
When this feature is selected the driver’s heated seat and
heated steering wheel will automatically turn on when
temperatures are below 40° F (4.4° C). When temperatures
are above 80° F (26.7° C) the driver vented seat will
turn on. To make your selection, touch the Auto Heated
Seats soft-key, until a check-mark appears next to setting,
showing that setting has been selected. Touch the back
arrow soft-key to return to the previous menu.
That's pretty much how it works on my Overland as well. Wish it would do the same when started by the push button too, as I don't often remote start.
__________________

__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Anything different about UConnect 8.4 radio RA3 and UConnect Access Via Mobile REDDIZE Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 4 08-19-2014 11:55 PM
Paint issues and windscreen issues mm1964 Export Grand Cherokee 2011+ 41 03-28-2013 09:26 PM
Uconnect Wi-fi Jpeyatt Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 8 01-16-2012 10:35 AM
UConnect jerky Trouble Shooting/Problems/Service 3 11-09-2010 11:07 AM
Uconnect issues Cascade159 Grand Cherokee - WK 2 03-16-2010 11:13 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 09:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community