Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #37  
Old 10-31-2013, 08:31 PM
StaticFX's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jul 2013
Posts: 565
Thanks: 0
Thanked 15 Times in 15 Posts
Rep Power: 873
StaticFX has a reputation beyond reputeStaticFX has a reputation beyond repute
Re: Uconnect App with iOS7....Not working?

Quote:
Originally Posted by dadd1203 View Post
Ok i am glad yours is working with ios7.03 that gives me hope....

I looked at the radio software version (thanks Static FX) and it shows 1.911. When i go to unconnect they say there is no update.

I am hoping you (Bborzel) have a newer version than this and my loading it will solve my issue
My radio is a 730n RHR
NEW software application RHR-RHW-RHP 2.184

2.184 is the newest.. i think
__________________

__________________
Reply With Quote
  #38  
Old 11-05-2013, 09:59 AM
BuckeyeSRT's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2012 5.7L WK2
 
Join Date: Mar 2011
Location: Home of the Buckeyes
Posts: 1,486
Thanks: 28
Thanked 18 Times in 18 Posts
Rep Power: 102026
BuckeyeSRT has a reputation beyond reputeBuckeyeSRT has a reputation beyond reputeBuckeyeSRT has a reputation beyond reputeBuckeyeSRT has a reputation beyond reputeBuckeyeSRT has a reputation beyond reputeBuckeyeSRT has a reputation beyond reputeBuckeyeSRT has a reputation beyond reputeBuckeyeSRT has a reputation beyond reputeBuckeyeSRT has a reputation beyond reputeBuckeyeSRT has a reputation beyond reputeBuckeyeSRT has a reputation beyond repute
Re: Uconnect App with iOS7....Not working?

Quote:
Originally Posted by dadd1203 View Post
Thanks for the reply... I have tried both ways. It shows its connected on the iphone 5. then the music starts then quits right away.
Are using ios 7.03?
i noticed on the uconnect site that ios6 is the last update. I feel like it is a uconnect update that is needed.
I am going to go get someones iphone that has ios 7 and not ios 7.03. it was after the first update apple sent out after ios7 that i had an issue.
Its funny how everything else works.
I tried hooking up directly with the usb port... it works off and on...sketchy.

i also noticed that after pairing and trying the music the device button on the select devices screen stays enabled even after disconnecting the iphone.

i have to shut off the car and wait for a while until i can delete that device.

Hopefully all of this info will help me find the issue through someone here.
The key has to be using the latest update ios 7.03. i have read a lot of posts but they all say 7 and maybe not specific enough with the version. Thats when i noticed the change.
Thanks
No change for me with 7.03
__________________

__________________
2012 BB Overland Summit
Like my company on Facebook ...please
https://www.facebook.com/TheSimmondsGroup
Twitter @simmondsgroup
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
iOS7 and Uconnect Mobile App Milgrad Trouble Shooting/Problems/Service 5 09-19-2013 08:57 PM
Uconnect iPhone App update 1.1.9 studio1930 Audio/Visual/Navigation 9 09-17-2013 01:33 PM
Uconnect Iphone App nj newb Audio/Visual/Navigation 2 07-22-2013 09:50 AM
"iOS7 in the Car" & UConnect Dome Audio/Visual/Navigation 8 06-28-2013 08:47 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 09:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community