UConnect stuck on loading screen - Jeep Garage - Jeep Forum

Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Audio/Visual/Navigation

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 04-25-2016, 07:49 PM
Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: New Orleans
Posts: 42
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 4 Posts
Rep Power: 869
Razor is on a distinguished road
UConnect stuck on loading screen

Everything was working fine this morning: radio, nav system, backup camera, apps, etc.

Started it up this evening and the UConnect screen never got past the initial loading screen and all features cannot be accessed.

Has this happened to anyone else and what did you do?

Any advice appreciated.

__________________
2015 Grand Cherokee Limited 4X4
Max Steel Metallic; Black/Light Frost
3.6 V6; Advanced Tech Group; Lux Group II; ORA II and Uconnect 8.4AN
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 04-25-2016, 08:09 PM
jacko15's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Feb 2013
Location: Pennsylvania's North Shore
Posts: 2,707
Thanks: 283
Thanked 296 Times in 231 Posts
Rep Power: 91310
jacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond reputejacko15 has a reputation beyond repute
Re: UConnect stuck on loading screen

Have you tried a reset? I believe you push the volume and browse button in at the same time.
__________________
Mine: 2014 Overland 4x4 V6, ORA II, billet silver/black, Michelin LTX M/S 2's, MaxCare Lifetime, delivered 4-13-'13
Wife's Jeep: 2008 Compass Sport 4x4, 2.4L I4 DOHC, CVT, Lifetime powertrain warranty
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jacko15 For This Useful Post:
  #3  
Old 04-25-2016, 09:06 PM
Member
 
Join Date: Sep 2014
Location: New Orleans
Posts: 42
Thanks: 10
Thanked 4 Times in 4 Posts
Rep Power: 869
Razor is on a distinguished road
Re: UConnect stuck on loading screen

Thank you. I went out to the truck to try your suggestion and started it and lo and behold everything is normal.

Weird.

I will remember your suggestion if it happens again.

Thanks


Sent from my iPhone using JeepGarage
__________________
2015 Grand Cherokee Limited 4X4
Max Steel Metallic; Black/Light Frost
3.6 V6; Advanced Tech Group; Lux Group II; ORA II and Uconnect 8.4AN
Reply With Quote
Reply

Tags
uconnect

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2014 8.4AN stuck on "XM Service Loading, Please wait..." kirk1233 Audio/Visual/Navigation 6 06-19-2013 10:40 PM
730N screen is stuck on Default ajs800 Trouble Shooting/Problems/Service 2 05-08-2012 02:30 PM
Blue screen and now touch screen doesn't work bbjrhome Audio/Visual/Navigation 4 01-13-2012 03:42 PM
Best practices for loading music on 430n HDD? Cperez Audio/Visual/Navigation 48 06-30-2011 11:25 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by FCA US LLC. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC.