Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK > Troubleshooting/Problems

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 08-05-2012, 07:59 PM
New Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: NJ
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
adiga101 is on a distinguished road
New Guy

Hi y'all
__________________

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 08-05-2012, 08:23 PM
New Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: NJ
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
adiga101 is on a distinguished road
Re: New Guy

I have a 07 Cherokee Laredo with 52,000 miles. I have just recently been experiencing a problem I think it's the transmission. When I engage it into drive from park or reverse, the " P,R,N,D would enlarge slightly and when I hit the gas pedal it want go, the rpm's won't rev. I would have to either shut the vehicle off or put it in neutral in order to work. This method is only a temporary relief. Today the engine light came on while on the freeway had the same problem. Took it to the mechanic hooked up his computer to diagnose it. He told me that it's not giving him any negative readings. He reset the system after I shut the vehicle off and turned it back on. The engine light came back on, again he tried to diagnose it again and it didn't give him any codes or negative results. He reset it again and apologized to me that he can not help me. Pleeeease help !!!!
__________________

__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 08-05-2012, 08:26 PM
Scottina06's Avatar
JeepGarage Founder
My Jeep: 2014 6.4L SRT8 WK2
 
Join Date: May 2009
Location: Berea, Kentucky
Posts: 48,125
Thanks: 729
Thanked 701 Times in 563 Posts
Rep Power: 7716596
Scottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond repute
Garage
Re: New Guy

welcome! Moving this to the wk troubleshooting and problems forum for better help.
__________________
SCOTT
The HARDER you work...the LUCKIER you are!
2014 REDLINE red Jeep SRT "BLOODIED Edition" 1 of 1
2013 Audi A7 premium plus-phantom black sportback
2012 FIAT 500 Sport-daughters Mopar....LOL


Twitter-The_Jeep_Guy
Instagram-thejeep_guy



Reply With Quote
  #4  
Old 08-05-2012, 09:05 PM
SvenskaJeepGuy's Avatar
Let's Roll
My Jeep: 2006 4.7L WK
 
Join Date: Dec 2009
Location: Scranton PA
Posts: 13,068
Thanks: 137
Thanked 159 Times in 149 Posts
Rep Power: 1255202
SvenskaJeepGuy has a reputation beyond reputeSvenskaJeepGuy has a reputation beyond reputeSvenskaJeepGuy has a reputation beyond reputeSvenskaJeepGuy has a reputation beyond reputeSvenskaJeepGuy has a reputation beyond reputeSvenskaJeepGuy has a reputation beyond reputeSvenskaJeepGuy has a reputation beyond reputeSvenskaJeepGuy has a reputation beyond reputeSvenskaJeepGuy has a reputation beyond reputeSvenskaJeepGuy has a reputation beyond reputeSvenskaJeepGuy has a reputation beyond repute
Garage
Re: New Guy

my jeep used to do this and then i had the dealership change the transmission fluid and use the newer filters. hasnt happened since, i dont know if that was only for 05-07 or if that applies to you as well
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 12:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community