Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK > Troubleshooting/Problems

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 11-24-2013, 05:48 PM
Madanio24's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2005 3.7L WK
 
Join Date: Jan 2012
Location: Eastern Shore MD/NJ/NY
Posts: 1,943
Thanks: 22
Thanked 29 Times in 28 Posts
Rep Power: 11293
Madanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond repute
Garage
Send a message via Skype™ to Madanio24
Serious problem maybe?

Ok guys today engine running really rough and knocking a lot. Got check engine light for cylinder 6 when trying to accelerate. Went to advanced auto and bought new coil and plug. Went to remove the old coil noticed that where the plug connects to it was broken so the connector doesn't lock in anymore.

Started to remove the bolt on the coil and noticed it was pretty rusty. Anyway I proceeded and managed to break the entire stud that the coil bolts onto. Apparently the top bolt was super rusted which caused the whole stud to turn and it looks like it's broken or stripped.

How would I if possible go about fixing this? There is little to no clearance and I can't imagine how someone would fix this anyway. The jeep seems to run fine. I need to do about a 200 miles trip tomorrow so need to know ASAP. I think I will be fine driving on it but just want to see your feedback.
__________________

__________________
Matt
-05 WK Black
Too many mods to list...
-90 Integra GS
Reply With Quote
  #2  
Old 11-25-2013, 12:00 PM
Madanio24's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2005 3.7L WK
 
Join Date: Jan 2012
Location: Eastern Shore MD/NJ/NY
Posts: 1,943
Thanks: 22
Thanked 29 Times in 28 Posts
Rep Power: 11293
Madanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond reputeMadanio24 has a reputation beyond repute
Garage
Send a message via Skype™ to Madanio24
Re: Serious problem maybe?

looks like missfire is happening because the plug will nto stay into the coil, seems like the coil connector broke off and will not snap in.
__________________
Matt
-05 WK Black
Too many mods to list...
-90 Integra GS
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Well, on to the next problem..... Jon Krol Troubleshooting/Problems 1 08-24-2013 06:56 PM
OBD diag problem or car problem?? jeeper_57 Troubleshooting/Problems 0 06-25-2013 11:24 AM
I have a serious Problem ChrisOC Grand Cherokee - WK2 - 9 09-12-2012 05:58 PM
another problem please help tyler05wk Troubleshooting/Problems 0 01-09-2012 01:18 AM
has anyone else had this problem? 99limited Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 14 04-01-2010 05:17 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 03:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community