Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK > Troubleshooting/Problems

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 04-02-2012, 09:40 PM
jkt009's Avatar
Member
My Jeep: 2005 5.7L WK
 
Join Date: Aug 2011
Location: Springfield, MO
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 1096
jkt009 is on a distinguished road
Uconnect not working

I have a 2005 grand cherokee limited and the uconnect isn't working correctly. My phone says that it is paired with the uconnect but when I try and make a call the call stays on my phone and doesn't come through the speaks in the car. I tried pushing the phone button on the rear view mirror but nothing happens at all, there's no voice prompts or anything like there should be. Anyone have this trouble and have found a fix for it?
__________________

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 04-02-2012, 10:07 PM
jkt009's Avatar
Member
My Jeep: 2005 5.7L WK
 
Join Date: Aug 2011
Location: Springfield, MO
Posts: 26
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 1096
jkt009 is on a distinguished road
Re: Uconnect not working

ok well i answered my own question so if anyone else is having this problem this is what i did. turn the ignition to ON and push the uconnect and voice button both at the same time for 20 seconds, then turn the ignition to OFF for 10 seconds, and then start the car and it should work. Just did it and everything is working now.
__________________

__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 11-05-2013, 07:56 AM
New Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
surfstickdenis is on a distinguished road
Smile Re: Uconnect not working

Thanks jkt009 ,i will give it a try in the morning and see what happens, cheers mate.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 11-07-2013, 08:03 AM
New Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
surfstickdenis is on a distinguished road
Smile Re: Uconnect not working

My Uconnect is now working fine , disconnected negative terminal from battery for about half an hour then reconnected terminal ( bingo ) works fine now and did not lose any data or settings. My jeep is the 09 grand Cherokee limited diesel ( love my jeep ) thanks for the heads up everyone, cheers Denis.
__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
uConnect/VR Stopped Working - 430N granto3k Audio/Visual/Navigation 19 02-16-2014 11:53 PM
Uconnect phone not working all of a sudden... tank47 Trouble Shooting/Problems/Service 50 10-25-2012 10:04 PM
Uconnect / Vocie Command Not Working zeepiegirl Troubleshooting/Problems Discussion 1 01-13-2012 12:37 AM
430N Uconnect Phone stopped working WK2 Rover Audio/Visual/Navigation 8 12-03-2011 08:09 PM
430 RBZ Voice Command and Uconnect Phone button not working Angel Audio/Visual/Navigation 8 01-17-2011 02:10 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 10:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community