Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 - > Export Grand Cherokee 2011+

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #13  
Old 07-11-2014, 06:57 AM
Lewy2001's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: Jan 2014
Location: Tamworth, NSW OZ
Posts: 33
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Rep Power: 370
Lewy2001 is on a distinguished road
Re: All Uconnect settings lost.

Quote:
Originally Posted by allypally View Post
The UConnect occasionally does unexplained things.
Have to agree with that also. Updated to 14.05.03 fixed most of the issues.

I still have one small problem in that occasionally all my radio presets go missing and the screen does not show the AM or FM station frequency also unable to seek or tune. Turn the car off for a few minutes and then it all returns to normal on next startup.
__________________

__________________
Reply With Quote
  #14  
Old 07-11-2014, 07:17 AM
Premium Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Canberra ACT
Posts: 46
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 1281
pug303 is on a distinguished road
Re: All Uconnect settings lost.

Quote:
Originally Posted by Lewy2001 View Post
Have to agree with that also. Updated to 14.05.03 fixed most of the issues.

I still have one small problem in that occasionally all my radio presets go missing and the screen does not show the AM or FM station frequency also unable to seek or tune. Turn the car off for a few minutes and then it all returns to normal on next startup.
I've had this and a skip between radio and media which is becoming worse. Managed to get to the dealer whilst it was frozen and now they have a new radio unit on order.
__________________

__________________
Cheers

Jim

White MY14 Laredo CRD, Quadra Lift, Quadra Drive II, ORAG
Reply With Quote
  #15  
Old 07-13-2014, 11:17 PM
race4life's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: May 2014
Location: Melbourne, Australia
Posts: 50
Thanks: 9
Thanked 1 Time in 1 Post
Rep Power: 283
race4life is on a distinguished road
Re: All Uconnect settings lost.

Uconnect issue is not longer occurring now. Although the Mrs now complains that when she uses her fob to unlock, her settings dont take effect automatically. I remember reading that we need to 'set' the fobs to the settings.

I have no idea how to .. Sorry Snuke how do we do it ? There is nothing mentioned in the bloody Operating manual about it or I couldn't find it.
__________________
White CRD Limited WK2 Black Interior. 1st 4wd

Status:
Jeeping around Melbourne

Mods:
Door Sills. Rear mud flaps- TBD. Plastidip 20" wheels - TBD. Jeep Garage sticker on back window.
Reply With Quote
  #16  
Old 07-14-2014, 12:40 AM
SNUKE's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: Jan 2013
Location: Sydney, Aus
Posts: 3,165
Thanks: 84
Thanked 324 Times in 264 Posts
Rep Power: 5940
SNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond repute
Garage
Re: All Uconnect settings lost.

See this thread - Question regarding programming key fob to memory?
__________________
I'm just want it for the "shorter headlamps".

MY14 GC Limited, 3.0 CRD, Lux II, Granite Crystal, 18" Wheels, Tubular Side Steps.
Could I get my avatar much larger?
Ordered: July 7 2013 Delivered Nov 25th
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to SNUKE For This Useful Post:
  #17  
Old 07-14-2014, 01:52 AM
allypally's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2012 3.0L WK2
 
Join Date: Aug 2011
Location: Wollongong, NSW
Posts: 2,182
Thanks: 24
Thanked 136 Times in 111 Posts
Rep Power: 70395
allypally has a reputation beyond reputeallypally has a reputation beyond reputeallypally has a reputation beyond reputeallypally has a reputation beyond reputeallypally has a reputation beyond reputeallypally has a reputation beyond reputeallypally has a reputation beyond reputeallypally has a reputation beyond reputeallypally has a reputation beyond reputeallypally has a reputation beyond reputeallypally has a reputation beyond repute
Re: All Uconnect settings lost.

Quote:
Originally Posted by SNUKE View Post
Better change your ID to "Oracle" or "Google"
__________________
MY12 Overland CRD
Cherry Red
Saddle Interior.
Front Recovery Hook.
Reply With Quote
  #18  
Old 07-14-2014, 06:30 AM
SNUKE's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.0L WK2
 
Join Date: Jan 2013
Location: Sydney, Aus
Posts: 3,165
Thanks: 84
Thanked 324 Times in 264 Posts
Rep Power: 5940
SNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond reputeSNUKE has a reputation beyond repute
Garage
Re: All Uconnect settings lost.

It helped that someone found that and posted into it the other day so it came up on my sub feed and reminded me out it.
That said I have the procedure saved to my Notes app.
__________________

__________________
I'm just want it for the "shorter headlamps".

MY14 GC Limited, 3.0 CRD, Lux II, Granite Crystal, 18" Wheels, Tubular Side Steps.
Could I get my avatar much larger?
Ordered: July 7 2013 Delivered Nov 25th
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Uconnect Settings Difference Depending on Start Method shad0whawk Audio/Visual/Navigation 4 08-13-2013 08:48 PM
2014 Uconnect problem - settings won't stick?!? Wino Audio/Visual/Navigation 2 08-11-2013 10:34 PM
Uconnect Settings mka18 Trouble Shooting/Problems/Service 2 04-17-2013 07:18 AM
Lost UConnect 7upstang Audio/Visual/Navigation 4 06-26-2011 09:24 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 08:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by Chrysler Group LLC.