Garage pics not loading - Jeep Garage - Jeep Forum

Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Site Information > Site News, Help, and Feedback

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 12-05-2016, 10:35 PM
MasterPayne's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 61
Thanks: 3
Thanked 6 Times in 5 Posts
Rep Power: 823
MasterPayne is on a distinguished road
Garage
Exclamation Garage pics not loading

First I tried to add a new vehicle. Pics wouldn't load, all I got was the broken image icon.

Next I deleted all my garages, then tried rebuilding with the same pics that worked months ago. Got the broken image icon again.

Sent a help request using the Contact Us link at the bottom of the forums. That was almost a week ago, likely it's there just by default of the forum install.

So, who do I contact for help with garage pics?

Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 12-06-2016, 06:15 AM
bill_de's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2017 5.7L WK2
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 8,433
Thanks: 705
Thanked 986 Times in 778 Posts
Rep Power: 1805145
bill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond reputebill_de has a reputation beyond repute
Re: Garage pics not loading

Try the new Tech Admin

Jeep Garage - Jeep Forum - View Profile: Tech Admin


---
__________________
If you need a shoulder to cry on ...
... pull over to the side of the road!

Reply With Quote
  #3  
Old 12-06-2016, 07:15 AM
bbqpork's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2017 JK
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 704
Thanks: 23
Thanked 305 Times in 244 Posts
Rep Power: 905
bbqpork has a reputation beyond reputebbqpork has a reputation beyond reputebbqpork has a reputation beyond reputebbqpork has a reputation beyond repute
Garage
Re: Garage pics not loading

Quote:
Originally Posted by MasterPayne View Post
First I tried to add a new vehicle. Pics wouldn't load, all I got was the broken image icon.

Next I deleted all my garages, then tried rebuilding with the same pics that worked months ago. Got the broken image icon again.

Sent a help request using the Contact Us link at the bottom of the forums. That was almost a week ago, likely it's there just by default of the forum install.

So, who do I contact for help with garage pics?
I had the same issue, I am only able to add one picture
__________________
1995 Jeep GC (Sold)
2013 JKU Rubicon (Sold)
2015 GC Limited (Sold)
2017 JKU Rubicon Hard Rock
Reply With Quote
  #4  
Old 12-07-2016, 02:27 PM
Tech Admin's Avatar
Administrator
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 88
Thanks: 1
Thanked 21 Times in 17 Posts
Rep Power: 1669
Tech Admin is on a distinguished road
Garage
Re: Garage pics not loading

Doing some testing and here to help. Can you give me the details of the image you tried to upload? Size, type, and dimensions?

Kevin
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tech Admin For This Useful Post:
  #5  
Old 12-07-2016, 06:24 PM
bbqpork's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2017 JK
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 704
Thanks: 23
Thanked 305 Times in 244 Posts
Rep Power: 905
bbqpork has a reputation beyond reputebbqpork has a reputation beyond reputebbqpork has a reputation beyond reputebbqpork has a reputation beyond repute
Garage
Re: Garage pics not loading

Quote:
Originally Posted by tech admin View Post
doing some testing and here to help. Can you give me the details of the image you tried to upload? Size, type, and dimensions?

Kevin
1 - 446k JPEG 810 X 1080 RGB
2 - 220K JPEG 960 X 960 RGB
After choosing and uploading one gets the "?" as pictured
Attached Images
File Type: png Screen Shot 2016-12-07 at 6.23.39 PM.png (260.7 KB, 6 views)
File Type: png Screen Shot 2016-12-07 at 6.31.03 PM.png (186.2 KB, 6 views)
__________________
1995 Jeep GC (Sold)
2013 JKU Rubicon (Sold)
2015 GC Limited (Sold)
2017 JKU Rubicon Hard Rock
Reply With Quote
  #6  
Old 12-07-2016, 11:47 PM
MasterPayne's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 61
Thanks: 3
Thanked 6 Times in 5 Posts
Rep Power: 823
MasterPayne is on a distinguished road
Garage
Re: Garage pics not loading

Mine looked like bbqpork. Until I deleted the first image and then I couldn't add any, even the same first image (attached here).

Then I tried to create a second garage. Again no image loaded.

Also, I noticed while uploading the below image, some of the Attachment Key icons are broken/missing.
Attached Images
File Type: jpg jeep-grand-cherokee-chrome-center-caps.jpg (138.3 KB, 6 views)
Reply With Quote
  #7  
Old 12-08-2016, 02:49 PM
Tech Admin's Avatar
Administrator
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 88
Thanks: 1
Thanked 21 Times in 17 Posts
Rep Power: 1669
Tech Admin is on a distinguished road
Garage
Re: Garage pics not loading

Alright, not clues there yet. What browser are you using? Can you try clearing out the cookies and cache? I was still able to load an image and have it display using Chrome.

The icons you saw missing were the ones next to all the file types in the attachment area ya? Or were there different icons missing? Could be connected, but can't say for sure yet.

Kevin
Reply With Quote
  #8  
Old 12-08-2016, 08:26 PM
bbqpork's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2017 JK
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 704
Thanks: 23
Thanked 305 Times in 244 Posts
Rep Power: 905
bbqpork has a reputation beyond reputebbqpork has a reputation beyond reputebbqpork has a reputation beyond reputebbqpork has a reputation beyond repute
Garage
Re: Garage pics not loading

Quote:
Originally Posted by Tech Admin View Post
Alright, not clues there yet. What browser are you using? Can you try clearing out the cookies and cache? I was still able to load an image and have it display using Chrome.

The icons you saw missing were the ones next to all the file types in the attachment area ya? Or were there different icons missing? Could be connected, but can't say for sure yet.

Kevin

I used safari, will try Firefox later

Didn't see any file types?


Sent from my iPhone using JeepGarage
__________________
1995 Jeep GC (Sold)
2013 JKU Rubicon (Sold)
2015 GC Limited (Sold)
2017 JKU Rubicon Hard Rock
Reply With Quote
  #9  
Old 12-08-2016, 11:38 PM
MasterPayne's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 61
Thanks: 3
Thanked 6 Times in 5 Posts
Rep Power: 823
MasterPayne is on a distinguished road
Garage
Re: Garage pics not loading

I'm out. Not that important to me.

Just so you know for troubleshooting sake, I tried in the latest versions of Firefox. Chrome. Edge. And as a last resort Exploder 11. Same result, broken image.
Reply With Quote
  #10  
Old 01-10-2017, 06:16 PM
MasterPayne's Avatar
Member
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 61
Thanks: 3
Thanked 6 Times in 5 Posts
Rep Power: 823
MasterPayne is on a distinguished road
Garage
Re: Garage pics not loading

Something seriously wrong with this forum, my account or both. I saw a hacked post several days ago, appearing in all garage pages and at the top of every sub-forum, apparently the user and offensive post have since been removed.

But the image upload issue continues. I just tried to create a new topic, with 3 images as attachments. Within the pop-up dialog I see this error message after clicking on the Upload button:

"2015_jeep_grand_cherokee-1.jpeg: Invalid File"

Always trying to give others the benefit of the doubt, I tested this by logging in using Google Chrome, Mozilla Firefox, even crappy Microsoft Edge. Same error message.

I then went to that other Jeep forum, and was able to upload the same images without issue.

So, is it my account that's crapped out or is this Website having issues?
Reply With Quote
  #11  
Old 01-10-2017, 06:39 PM
Scottina06's Avatar
JeepGarage Founder
My Jeep: 2014 6.4L SRT8 WK2
 
Join Date: May 2009
Location: Berea, Kentucky
Posts: 52,713
Thanks: 1,917
Thanked 2,252 Times in 1,400 Posts
Rep Power: 7789708
Scottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond repute
Garage
Re: Garage pics not loading

There was no hack or offensive post at the top. It was a script error that was solved. Maybe your image is too large?
__________________
SCOTT
The HARDER you work...the LUCKIER you are!
2014 REDLINE red Jeep SRT "BLOODIED" 1 of 1
2013 JKU Wrangler 10A-stormtrooper'ed, JW Speaker and more!
Previous JEEP rides-
2013 Jeep Grand Cherokee SRT-deep cherry
2006 Jeep Grand Cherokee Laredo-inferno red



Twitter-The_Jeep_Guy
Instagram-thejeep_guy

Reply With Quote
  #12  
Old 01-10-2017, 06:40 PM
Scottina06's Avatar
JeepGarage Founder
My Jeep: 2014 6.4L SRT8 WK2
 
Join Date: May 2009
Location: Berea, Kentucky
Posts: 52,713
Thanks: 1,917
Thanked 2,252 Times in 1,400 Posts
Rep Power: 7789708
Scottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond reputeScottina06 has a reputation beyond repute
Garage
Re: Garage pics not loading

Quote:
Originally Posted by masterpayne View Post
something seriously wrong with this forum, my account or both. I saw a hacked post several days ago, appearing in all garage pages and at the top of every sub-forum, apparently the user and offensive post have since been removed.

But the image upload issue continues. I just tried to create a new topic, with 3 images as attachments. Within the pop-up dialog i see this error message after clicking on the upload button:

"2015_jeep_grand_cherokee-1.jpeg: Invalid file"

always trying to give others the benefit of the doubt, i tested this by logging in using google chrome, mozilla firefox, even crappy microsoft edge. Same error message.

I then went to that other jeep forum, and was able to upload the same images without issue.

So, is it my account that's crapped out or is this website having issues?
IMG_20170110_122102_982.jpg
__________________
SCOTT
The HARDER you work...the LUCKIER you are!
2014 REDLINE red Jeep SRT "BLOODIED" 1 of 1
2013 JKU Wrangler 10A-stormtrooper'ed, JW Speaker and more!
Previous JEEP rides-
2013 Jeep Grand Cherokee SRT-deep cherry
2006 Jeep Grand Cherokee Laredo-inferno red



Twitter-The_Jeep_Guy
Instagram-thejeep_guy

Reply With Quote
Reply

« Phantom Posts | - »
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Loading pics and music Tank0428 Tech Tips/DIY/How To 2 08-01-2013 12:41 AM
Loading Pictures ashenmorality Audio/Visual/Navigation 20 07-24-2013 07:16 PM
Mother efing nyc car garage - With pics Chunderboy Grand Cherokee - WK2 - 49 05-30-2013 12:26 PM
Loading MP3's into 430N Vitalogy79 Audio/Visual/Navigation 4 03-24-2011 02:06 PM
Jeep Garage Meet 2/7/10 Photos *** new pics added NebularMan NorthEast 92 02-13-2010 07:50 AM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 03:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by FCA US LLC. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC.