Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Site Information > Site News, Help, and Feedback

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #13  
Old 09-10-2011, 10:24 AM
05WK's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2005 3.7L WK
 
Join Date: Apr 2011
Location: North Texas
Posts: 1,304
Thanks: 23
Thanked 15 Times in 14 Posts
Rep Power: 15663
05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute
Re: LONG website load

I recently bought an N-router by belkin(GOOD company) and its a direct line- not the router.

I swear its ONLY this website. I go back to where I used to live tho, and the site DOES work perfectly. I dont get it. eh well...
__________________

__________________
05 Jeep GC WK, 3.7L, SCT programmer, K&N CAI, FASTMAN ported TB, Flowmaster Super 44 cat-back exhaust (Dumped), HD Bilstien's, 6000K HIDs, 5% Tint ALL the way around, Full Infiniti speaker system with an Alpine HU, TOBY Subwoofer(THE GREATEST), Plasti-diped Rims
Reply With Quote
  #14  
Old 09-10-2011, 10:38 PM
viking757's Avatar
Member
My Jeep: 2008 6.1L SRT8
 
Join Date: May 2010
Location: NOVA
Posts: 793
Thanks: 0
Thanked 24 Times in 24 Posts
Rep Power: 20658
viking757 has a reputation beyond reputeviking757 has a reputation beyond reputeviking757 has a reputation beyond reputeviking757 has a reputation beyond reputeviking757 has a reputation beyond reputeviking757 has a reputation beyond reputeviking757 has a reputation beyond reputeviking757 has a reputation beyond reputeviking757 has a reputation beyond reputeviking757 has a reputation beyond reputeviking757 has a reputation beyond repute
Garage
Re: LONG website load

It has to be your ISP. The site loads extremely fast. I use the newest Mozilla Firefox to browse its great!

**I did a ping test online from servers across the world. Note the USA servers JG pinged really fast So I doubt its JG and its more than likely your ISP or browser.
Attached Images
File Type: jpg jgping.jpg (184.8 KB, 7 views)
__________________

Reply With Quote
  #15  
Old 09-11-2011, 11:15 AM
05WK's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2005 3.7L WK
 
Join Date: Apr 2011
Location: North Texas
Posts: 1,304
Thanks: 23
Thanked 15 Times in 14 Posts
Rep Power: 15663
05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute05WK has a reputation beyond repute
Re: LONG website load

Pretty sure it's my ISP here.
__________________
05 Jeep GC WK, 3.7L, SCT programmer, K&N CAI, FASTMAN ported TB, Flowmaster Super 44 cat-back exhaust (Dumped), HD Bilstien's, 6000K HIDs, 5% Tint ALL the way around, Full Infiniti speaker system with an Alpine HU, TOBY Subwoofer(THE GREATEST), Plasti-diped Rims
Reply With Quote
  #16  
Old 09-14-2011, 02:23 AM
bematare's Avatar
Member
My Jeep: 2001 4.0L WJ
 
Join Date: Aug 2011
Location: Newark, Ohio
Posts: 460
Thanks: 0
Thanked 6 Times in 6 Posts
Rep Power: 6268
bematare has a reputation beyond reputebematare has a reputation beyond reputebematare has a reputation beyond reputebematare has a reputation beyond reputebematare has a reputation beyond reputebematare has a reputation beyond reputebematare has a reputation beyond reputebematare has a reputation beyond reputebematare has a reputation beyond reputebematare has a reputation beyond reputebematare has a reputation beyond repute
Re: LONG website load

I will say that I've been experiencing(quite rarely) either a slow load(if I refresh it's instant) or the occasional page cannot be accessed/redirected. If it happens again I'll take a screenshot!
__________________
:thumbsup:
Reply With Quote
  #17  
Old 09-14-2011, 08:59 AM
cheapjeep's Avatar
Amber Instigator
My Jeep: 1997 2.5L TJ
 
Join Date: Sep 2010
Location: Vintondale Pa.
Posts: 3,194
Thanks: 104
Thanked 76 Times in 71 Posts
Rep Power: 332748
cheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond repute
Garage
Re: LONG website load

I was having server time outs the last couple weeks but it's all better now.
__________________
Dave'04 Overland,I don't even remember what I did to it anymore.

Quote:
Originally Posted by TJXJWJ View Post
OK, fine...I'll admit...some amber lamps are good, and necessary.
Reply With Quote
  #18  
Old 09-15-2011, 04:27 PM
oldgeezer's Avatar
Member
My Jeep: 2005 5.7L WK
 
Join Date: Sep 2011
Location: Massachusetts
Posts: 110
Thanks: 1
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 1952
oldgeezer is on a distinguished road
Garage
Re: LONG website load

Might want to use this tool to try to isolate your response times. I am a Newby here, but this will help. Please give it a try and feedback if possible. Thanks.
http://www.speedtest.net/
__________________

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Load Levelling Suspension Sarge2011 Suspension/Driveline/Brakes/Wheels/Tires 21 06-02-2012 08:05 AM
Burning Smell under load madherm Trouble Shooting/Problems/Service 1 08-06-2011 09:42 AM
07 5.7 Hemi misses under load woodywoo Grand Cherokee - WK 3 05-05-2011 07:12 PM
anybody use load-leveling airbags? DavidESchiller Grand Cherokee - WK 19 12-05-2010 03:15 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 04:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by FCA US LLC. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC.