Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WJ > Troubleshooting/Problems

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 12-14-2011, 09:19 AM
Member
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 1055
jeffs2014 is on a distinguished road
help

So I replaced my electric cooling fan because the motor went bad. I also replaced my thermostat. And now for some reason my heat blows warm not hot like it used to. Also before fan replacement my 04 jeep with the 4.0 used to get to 210 with in like 5 mins of starting it. Now after driving for an hour ill be around 130 150 engine temp. What the hell is happening. I like my engine is running cool but I don't like no heat. Maybe bad temp sensor?
__________________

__________________
Reply With Quote
  #2  
Old 12-14-2011, 12:43 PM
cheapjeep's Avatar
Amber Instigator
My Jeep: 1997 2.5L TJ
 
Join Date: Sep 2010
Location: Vintondale Pa.
Posts: 3,101
Thanks: 97
Thanked 68 Times in 64 Posts
Rep Power: 331898
cheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond reputecheapjeep has a reputation beyond repute
Garage
Re: help

Maybe you got the wrong temp thermostat. I think the stocker for a 4.0 is 195 Degrees but you can go as low as 160. They might have given you the low one.
__________________
Dave'04 Overland,I don't even remember what I did to it anymore.

Quote:
Originally Posted by TJXJWJ View Post
OK, fine...I'll admit...some amber lamps are good, and necessary.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 08:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community