Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Modifications & Enhancements > Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #13  
Old 10-28-2010, 12:27 PM
Relwarc's Avatar
Super Moderator

My Jeep: 2009 6.1L WK
 
Join Date: Jul 2009
Location: Baltimore, MD
Posts: 2,507
Thanks: 12
Thanked 23 Times in 22 Posts
Rep Power: 614338
Relwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond reputeRelwarc has a reputation beyond repute
Garage
Re: Problem after my install

its a AVHP4200 DVD

thanks for the info tho man, for some reason the link doesnt pull it up?
__________________

__________________
-Doug




'09 Modern Blue STR8, fully loaded, 5% tint all around 40% windshield, 4" Bwoody, 5" Tips, 6K HID Reverse,lows,fogs and switchbacks. Blacked out LED tails. PX8 rear step. Body matched ANTIVENOM hood. Lots of BT goodies, tuned by FRP. Best 1/4 ET so far: 12.65

'07 WK 4.7L Laredo. 28X package. RK 3.5" lift, 18" Sahara brushed rims, SOLD
'94 ZJ 4.0. 4.5" lift, 33" swampers, body armor, lots of mods. SOLD
Reply With Quote
  #14  
Old 10-28-2010, 04:31 PM
08Hemi's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2008 5.7L WK
 
Join Date: Jun 2009
Location: Santa Barbara, CA
Posts: 4,296
Thanks: 0
Thanked 26 Times in 31 Posts
Rep Power: 330452
08Hemi has a reputation beyond repute08Hemi has a reputation beyond repute08Hemi has a reputation beyond repute08Hemi has a reputation beyond repute08Hemi has a reputation beyond repute08Hemi has a reputation beyond repute08Hemi has a reputation beyond repute08Hemi has a reputation beyond repute08Hemi has a reputation beyond repute08Hemi has a reputation beyond repute08Hemi has a reputation beyond repute
Re: Problem after my install

link should work now..but that is for the stock HU's...BUT there may be an update out there for yours too. prolly worth checking out
__________________

__________________
Reply With Quote
  #15  
Old 10-28-2010, 06:20 PM
Long Live the Graphite Ghost

 
Join Date: May 2009
Posts: 13,418
Thanks: 55
Thanked 133 Times in 115 Posts
Rep Power: 542668
robpp has disabled reputation
Re: Problem after my install

you'll need to check pioneer.com to see what updated v of software they have. if its a minor DOT update they are usually free. they will charge for some of the bigger updates like to a new number.





about the delay; just like you said, my installer added a switch. IF i remember I turn my nav off with the switch and after my Jeep is running, theni hit the power on.
__________________

__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To: Install a new EGR tig488 Technical Tips/DIY/How-To 112 10-15-2014 07:09 PM
XENTEC Install Help ChrisWk Interior/Exterior/Visual 32 12-29-2012 03:58 PM
New install JETLIFE Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 17 06-19-2011 08:32 PM
My '06 WK Install bumpin_jeep Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications 18 01-12-2011 08:33 PM
Anyone install side steps yet? Question on Install J13ntv Tech Tips/DIY/How To 6 10-09-2010 10:31 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 05:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by Chrysler Group LLC.