Running a little rough - Page 3 - Jeep Garage - Jeep Forum

Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WJ

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #25  
Old 06-01-2015, 12:31 PM
Frango100's Avatar
The beast from Brazil

My Jeep: 2004 4.7L WJ
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brazil
Posts: 7,325
Thanks: 17
Thanked 377 Times in 364 Posts
Rep Power: 529485
Frango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond repute
Re: Running a little rough

Where the O2 sensors replaced for a second time? That did solve the blowing fuse?
And for what reason the crank sensor was replaced?

__________________
Frank

JEEP Grand Cherokee 4.7 Lmtd 2004
HID 8000K in low and fog / Quad Squad member
KYB Gas-a-Just shocks / Pirelli Scorpion ATR 245/65/17 - Transgo reprogramming shiftkit.

VW Beetle 2.0 TSI 2013
My new toy
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #26  
Old 06-01-2015, 03:52 PM
Member
My Jeep: 1999 4.7L WJ
 
Join Date: Nov 2012
Location: Colorado
Posts: 79
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 1617
Tuzmaster is on a distinguished road
Re: Running a little rough

The fuse doesn't blow anymore. All o2 sensors were replaced only once. And a friend of mine recommended to replace crank sensor after my dad stalled twice in one day on the stoplight. He said his merc did similar thing. So we did that and it works fine now. May be the timing was going bad. Still a mystery on the fuse though. My dad put in a 25 A fuse instead of 20. I trust him on that cause he is and electrical engineer so its all good for now. Will see how it all works out later
Reply With Quote
  #27  
Old 06-01-2015, 04:08 PM
Frango100's Avatar
The beast from Brazil

My Jeep: 2004 4.7L WJ
 
Join Date: Dec 2009
Location: Brazil
Posts: 7,325
Thanks: 17
Thanked 377 Times in 364 Posts
Rep Power: 529485
Frango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond reputeFrango100 has a reputation beyond repute
Re: Running a little rough

According the service manual fuse 16 is a 15A fuse. Replacing it with a 25A fuse could result in melted wire isolation or even burn the wire away. Do you know which brand of O2 sensor was installed?
__________________
Frank

JEEP Grand Cherokee 4.7 Lmtd 2004
HID 8000K in low and fog / Quad Squad member
KYB Gas-a-Just shocks / Pirelli Scorpion ATR 245/65/17 - Transgo reprogramming shiftkit.

VW Beetle 2.0 TSI 2013
My new toy
Reply With Quote
  #28  
Old 06-01-2015, 04:16 PM
Member
My Jeep: 1999 4.7L WJ
 
Join Date: Nov 2012
Location: Colorado
Posts: 79
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 1617
Tuzmaster is on a distinguished road
Re: Running a little rough

2 denso and 2 bosch
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
03 liberty running rough need help! Sweetz77 Liberty-KJ and KK 5 10-26-2013 03:46 PM
Weird idle/ rough running bry@n Trouble Shooting/Problems/Service 0 02-07-2012 09:39 AM
3.7 running rough, ideas? Cutthroat Grand Cherokee - WK 9 05-15-2011 10:05 AM
running rough snake678 Trouble Shooting/Problems/Service 1 04-10-2011 08:13 AM
jeep running rough Davie Troubleshooting/Problems 6 04-15-2010 08:39 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by FCA US LLC. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC.