Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Modifications & Enhancements > Visual Modifications

Join Jeep Garage Today
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #25  
Old 06-15-2009, 05:29 PM
TimmyB's Avatar
Senior Member
My Jeep: 2005 3.7L WK
 
Join Date: Jun 2009
Location: Boston, MA
Posts: 1,928
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Rep Power: 3902
TimmyB has a reputation beyond reputeTimmyB has a reputation beyond reputeTimmyB has a reputation beyond reputeTimmyB has a reputation beyond reputeTimmyB has a reputation beyond repute
Re: Blowing 10amp Parking fuse w/LED's???

Quote:
Originally Posted by saleen032 View Post
My bad...I did use the 3 ohms...I did them so long ago I forgot....Thinking back, I had ordered the 6 ohms first and they didnt work, so them got the 3 ohms and they worked perfectly...Sorry for the confusion

See, thats why im so stumped with whats happening. I have reinstalled them making sure the 3 ohm resistors have perfect connections and still have the white parking lights stay off for a minute after using the blinker. I have the stock bulbs put back in the rear, and they are not affected at all and work perfect even when the front parking led is out. I think vleds is blocking my emails now. lol.

What about hooking the resistors up to the side marker turn light, or is that on a different cuircut as the front turn lights?
__________________

__________________
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 12:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community