Can you put RA4 in a 2011 WK2 ? - Jeep Garage - Jeep Forum

Go Back   Jeep Garage - Jeep Forum > Jeep Platform Discussion > Grand Cherokee - WK2 -

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
  #1  
Old 07-14-2014, 03:08 PM
New Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
telswick19 is on a distinguished road
Can you put RA4 in a 2011 WK2 ?

Hey first post here. have a 2011 GC limited with the touchscreen navi. wondering however if i could put the new RA4 from the 14' model in?

Thanks

Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #2  
Old 07-14-2014, 03:12 PM
f1anatic's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2014 3.6L WK2
 
Join Date: Jan 2013
Location: Chicago, IL
Posts: 1,817
Thanks: 89
Thanked 237 Times in 172 Posts
Rep Power: 160267
f1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond reputef1anatic has a reputation beyond repute
Re: Can you put RA4 in a 2011 WK2 ?

No. Different electrical architecture and control systems.
Reply With Quote
  #3  
Old 07-14-2014, 03:26 PM
New Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Rep Power: 0
telswick19 is on a distinguished road
Re: Can you put RA4 in a 2011 WK2 ?

oh ok thank you for the reply
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
  #4  
Old 07-14-2014, 05:18 PM
Member
My Jeep: 2014 5.7L WK2
 
Join Date: May 2010
Location: Inland Empire, CA
Posts: 783
Thanks: 25
Thanked 29 Times in 21 Posts
Rep Power: 1153416
Specx has a reputation beyond reputeSpecx has a reputation beyond reputeSpecx has a reputation beyond reputeSpecx has a reputation beyond reputeSpecx has a reputation beyond reputeSpecx has a reputation beyond reputeSpecx has a reputation beyond reputeSpecx has a reputation beyond reputeSpecx has a reputation beyond reputeSpecx has a reputation beyond reputeSpecx has a reputation beyond repute
Re: Can you put RA4 in a 2011 WK2 ?

At this point no, but who knows if someone finds a way to add it later some way. They said you were stuck with whatever radio with the new 14 models and now people have found ways to upgrade.
__________________
Ordered 02/06/2013: 2014 Overland, Brilliant Black Exterior, Black Interior, 5.7 Hemi, Off-Road Adventure II, Advanced Technology Group

Vehicle Delivered to Dealer 03/25/2013 05:00 PM PDT In my garage!
Reply With Quote
  #5  
Old 07-14-2014, 05:39 PM
1stJeepGC's Avatar
Premium Member
My Jeep: 2011 3.6L WK2
 
Join Date: Jul 2011
Location: NYC Area
Posts: 1,632
Thanks: 245
Thanked 204 Times in 181 Posts
Rep Power: 27454
1stJeepGC has a reputation beyond repute1stJeepGC has a reputation beyond repute1stJeepGC has a reputation beyond repute1stJeepGC has a reputation beyond repute1stJeepGC has a reputation beyond repute1stJeepGC has a reputation beyond repute1stJeepGC has a reputation beyond repute1stJeepGC has a reputation beyond repute1stJeepGC has a reputation beyond repute1stJeepGC has a reputation beyond repute1stJeepGC has a reputation beyond repute
Re: Can you put RA4 in a 2011 WK2 ?

Greetings,

If you do not have the dual automatic climate control, an excellent choice for a big screen aftermarket replacement is the Alpine 8". Couple that with IDatalink Maestro for the wire harness. I am not sure if the 9" fits.

Alpine Electronics of America, Inc.

iDatalink - Maestro - SR-CHR01-DS

Hope this helps.

Best for now.
__________________
Laredo X, Trail Rated, QTii, Sele-Terrian, Quadra Lift, Off-Road Adventure Package ii, GY 265/60/R18 Duratrac, (Retired Nokian Rotiva AT after 57.6K will miss them), Tow, AFE CAI, DiabloSport inTune 1000-DCX, Custom Sound System ( HAT speakers, JLAudio , Pioneer , JBL MS-8 & RF 3.sixty.3 -- see the writeup link below for more details)

http://www.jeepgarage.org/f155/2011-...ver-79121.html
Reply With Quote
Reply

Tags
2011, ra4, wk2

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can you put cherokee rims and tires on the sport model Cherokee? JeepCherokeeSport 2014+ Cherokee-KL 2 05-07-2014 03:36 PM
Can you recommend a licence plate LED that doesn't flicker / stays put? Dabitz Interior/Exterior/Visual/Lighting 5 12-11-2013 08:37 AM
am new here. can i put an srt body kit on my jeep grand cherokee 2011 kwabina2 New Members - Welcome! 3 05-07-2013 09:50 AM
Can you upload MP3s to 2014 Overland with Uconnect 8.4AN/RA4? The Snowman Audio/Visual/Navigation 1 05-04-2013 10:13 PM
Can you put the chrome tailgate strip on laredos? blackonblack Grand Cherokee - WK 11 01-20-2011 11:13 PM

» Premium Vendor Showcase
Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -5. The time now is 03:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community

JeepGarage.org is in no way associated with or endorsed by FCA US LLC. Chrysler, Dodge, Jeep, Ram, Mopar and SRT are registered trademarks of FCA US LLC.