Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Visual Modifications (http://www.jeepgarage.org/f7/)
-   -   Xenondepot HID Fog Question (http://www.jeepgarage.org/f7/xenondepot-hid-fog-question-11461.html)

jeep77 07-28-2010 06:19 PM

Xenondepot HID Fog Question
 
Hey guys, I just received my HID Xtreme Digital kit for the fogs and finished the install. I just had one question about the bulbs. I know the two round plugs connect to the balast, but what are the other two plugs for? They work fine without being connected to anything. The rubber boot does not seal over the base of the bulb because of this plug. Does anyone have any ideas?:confused:


http://farm5.static.flickr.com/4129/...f8544dba4d.jpg

DAVY27 07-28-2010 06:22 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
one connector is not needed. there's a bracket for that clip somewhere near the fog light.

jeep77 07-28-2010 06:24 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
Thanks for the info. Were you able to get the rubber boot over the base of the bulb?

White Chocolate 07-28-2010 06:33 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
Ummm what??? I used all of my connectors??

Ohhh wait....i assume u dont have a relay>?

jeep77 07-28-2010 06:39 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
I installed the 2 relays it came with. These 2 wires pass through the rubber boot with a plug on each end. They don't seem to do anything or connect anywhere that I can see.

DAVY27 07-28-2010 06:41 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
o, mine worked without a relay, reverse polarity. just flip the connectors around to see if they turn on without the relay. not too sure with the relay tho, hopefully some1 with it will have the answer.

Scottina06 07-28-2010 06:53 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
the male plugs into the trucks bulb plug...without it....you cant turn the lights on. the female plugs into the relay harness

jeep77 07-28-2010 07:00 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
I plugged the bulb plug and relay into the balast. Is that wrong? They work fine and turn on with the switch.

Scottina06 07-28-2010 07:07 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
I have the exact same kit on my fogs and there no unused plugs. Can you take a pic of the install?

jeep77 07-28-2010 07:15 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
I'm not home right now but I'll get some pics up tomorrow.

How many wires run through the rubber gromit on your bulbs?

Scottina06 07-28-2010 07:32 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
mines the exact same as yours......

jeep77 07-28-2010 07:51 PM

Re: Xenondepot HID Fog Question
 
Ok cool. Do you have the relays installed too? Did you connect the oem bulb plug to the hid bulb plug or the plug coming out of the balast? Were you able to put the rubber boot over the base of the hid plug?


All times are GMT -5. The time now is 05:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community