Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications (http://www.jeepgarage.org/f50/)
-   -   Need audio help (http://www.jeepgarage.org/f50/need-audio-help-1506.html)

hydro899 07-17-2009 08:32 PM

Need audio help
 
I removed the stock radio from my 06 laredo and put in a new pioneer one after getting every thing hooked up i got no sound out of my speakers.. which i know is because i have to run it through the exsisting amp in the car.
where i need is help is finding the amp and getting access to the amp im trying to figure ou the easiest way to do what has to be done. any advice or tricks?

Scottina06 07-17-2009 08:55 PM

Re: Need audio help
 
there are quite a few memebers who would know this....Matt is one. Someone will chime in soon. Sorry....I have no idea....LOL

hydro899 07-17-2009 09:06 PM

Re: Need audio help
 
After pullin apart the car i found the amp behind the left panel behind the back seat

CatMan879 07-17-2009 11:43 PM

Re: Need audio help
 
well you found the amp that's good i really hope your planning on totally bypassing the amp and not integrating it into the system as far as i know they make 2 harness for integrating and i dont know if i just have an old harness or what but mine hasnt worked since i get it last year and im still messing around with everything trying to get stuff to work but good luck on your system man hopefully you have better luck than me by the way the 2 harness i know about are the PAC C2R-CHY4 and the Metra Axxess CHTO series good luck man

jkram 07-18-2009 07:45 AM

Re: Need audio help
 
When I did my sub install, I was going to use a low level input to the OEM amp. I couldn't get it to work. I think there is no standard low level audio there. It might be SPDIF (digital). So I grabbed speaker level feeds.

BTW here's a link to the sub build. Off topic though.

http://www.jeepgarage.org/f50/my-wk-custom-sub-enclosure-1366.html

Matt 07-18-2009 09:04 AM

Re: Need audio help
 
Quote:

Originally Posted by hydro899 (Post 34886)
I removed the stock radio from my 06 laredo and put in a new pioneer one after getting every thing hooked up i got no sound out of my speakers.. which i know is because i have to run it through the exsisting amp in the car.
where i need is help is finding the amp and getting access to the amp im trying to figure ou the easiest way to do what has to be done. any advice or tricks?

What wiring harness did you use to connect your Pioneer to the existing factory wiring?


All times are GMT -5. The time now is 08:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community