Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications (http://www.jeepgarage.org/f50/)
-   -   Adding Factory Amplifier (http://www.jeepgarage.org/f50/adding-factory-amplifier-16410.html)

SportRanger06 12-17-2010 01:14 PM

Adding Factory Amplifier
 
Has anyone here every tried to add the harness to add a factory amplifier to a WK that didn't have one installed? I was wondering if I pulled the harness from a junkyard how hard it would be to install. Thanks.

robpp 12-17-2010 03:42 PM

Re: Adding Factory Amplifier
 
why bother; just add an aftermarket to your HU. the harness is about a hundo. DONE.

setter91 12-17-2010 08:28 PM

Re: Adding Factory Amplifier
 
Any idea what amp would fit in the back where the factory amp mounts? I'm looking for a 4 channel.

robpp 12-17-2010 09:03 PM

Re: Adding Factory Amplifier
 
most add them to the package tray area. under the plastic is rather small. and if ou crack that big long trim piece, its about 150 or more for a new one.


All times are GMT -5. The time now is 06:05 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community