Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems Discussion (http://www.jeepgarage.org/f77/)
-   -   a few problems w/ the jeep.... (http://www.jeepgarage.org/f77/a-few-problems-w-the-jeep-18368.html)

jth_9 02-03-2011 03:57 PM

a few problems w/ the jeep....
 
Ok... well I went out to my jeep the other night and went to use the rear wiper and it doesn't work... so I'm thinking well maybe it was frozen to the jeep so didn't think about it put it in reverse and the rear view camera doesn't work nor the HID reverse lights? Checked fuses and everything is ok... anyone know what might be the culprit? Any help would be greatly appreciated.. Thanks!

White Chocolate 02-03-2011 04:01 PM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
Motor?

My motor busted on me when I first bought it. I had to replace the piece of shit.

jth_9 02-03-2011 04:04 PM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
motor?? could you explain what happened w/ your situation?

SvenskaJeepGuy 02-03-2011 05:41 PM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
seems like your rear isnt getting power, do your brake and tail lights work?

Frango100 02-07-2011 11:44 AM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
To me seems that you have 2 different problems, 1 your rear wiper and 2 the reverse lights. Don't know the rear wiper on the WK, but on the WJ the rear wiper stops working when the flip glass is open. Can be a problem with the switch which senses the flip glass position.
For the reverse lights/camera, the problem seems to be with the reverse switch, which is unfortunately inside the tranny. On my WJ sometimes the switch seems to be sticking, but mostly it works normally.

jth_9 02-07-2011 12:45 PM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
The brake lights seem to work but its just those 3 things that aren't working right.... I am still confused as to what it is.

jth_9 02-07-2011 12:56 PM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
you think insurance would cover this if I were to take it in to get serviced? Im not wanting to pay a couple hundreds for something stupid either lol...

2008hemi 02-18-2011 11:13 PM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
same thing happened to my 08 if u solved your problem please tell me how my reverse camera lights and rear wiper all dont work also

robpp 02-19-2011 08:25 AM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
do you guys have a lockpic or tune?

2008hemi 02-19-2011 08:28 AM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
Tune no lock pic I disconected the yellow fuse and battery so I could take my seats ouy n do some spring cleaning hooked everfything back up fine n now this no fuses r bad for rear wiper should I re install my tune?

robpp 02-19-2011 09:00 AM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
for giggles you might try to the stock tiune and see if it goes away......

2008hemi 02-19-2011 09:12 AM

Re: a few problems w/ the jeep....
 
Text me my name is rob 2 lol 401 374 9239


All times are GMT -5. The time now is 09:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community