Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio/Visual/Navigation (http://www.jeepgarage.org/f155/)
-   -   430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works! (http://www.jeepgarage.org/f155/430n-rhb-gives-me-a-blank-then-white-screen-of-death-nothing-works-20329.html)

THEPRFCT10 03-16-2011 11:52 AM

430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!
 
I'm hoping this will get some exposure:

I searched this forum but other than someone's 730 Nav screen, I cannot figure this one out:

First few turn ons and offs today doing errands and it (nav radio screen)worked like a charm as usual. Then, third time today, I get a blank screen and none of the buttons work, both on screen and every hard button--nothing, nada, zilch!

Took it to the dealership today and they were very quick to order another radio, but man what a pain in the a$$ because I had all my music, bluetooth, etc., all setup already! I've only had the Jeep for 3 months, 1700 miles! Unreal! I hope this isn't a trend.....I know, electronics!

Any ideas? Can we reboot via some fancy combination of key presses? Had to ask. Thanks again for any suggestions!

~10

boss_hemi 03-16-2011 07:42 PM

Re: 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!
 
all i can say is try disconnecting the radio for a few mins then reconnect it. comes out easy just 4 screws once you pull the install kit off.

6t6gto 03-16-2011 08:27 PM

Re: 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!
 
Will pulling the radio fuse do the same thing?

Rosewood 03-16-2011 10:01 PM

Re: 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!
 
same here. SAT will not work. gets signal but nothing other than 184. sirius tried to tell me the channel was preprogramed into the unit and it was not getting a signal.... idiots

boss_hemi 03-17-2011 05:54 AM

Re: 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!
 
i dont think pulling the fuse would be as effective. i'd take the whole thing out and plug it back in. its a piece of cake might take you 5 mins

GTOGreg 06-07-2011 09:53 AM

Re: 430N (RHB) gives me a blank, then white SCREEN OF DEATH!...nothing works!
 
This thread saved me some hassle this morning. Screen went blank on the wife yesterday and she was complaining about driving again today. Went out and reset the 60A for the DISP and the 30A for the radio. Not sure which one did the trick, but all is well again.

Thanks for starting this thread and to all that piled on with useful info. :thumbsup:


All times are GMT -5. The time now is 03:14 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community