Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems Discussion (http://www.jeepgarage.org/f77/)
-   -   Rear turn signal stopped working. (http://www.jeepgarage.org/f77/rear-turn-signal-stopped-working-25366.html)

theycallmeBR00KLYN 07-06-2011 08:11 PM

Rear turn signal stopped working.
 
My left rear turn signal has stopped working for a while now.
If I put my hazards on, they both work but when I turn on the left turn signal itself, only the front works.
I've replaces bulbs many times, checked the pig tale and it looked fine, checked the fuse box and the fuse was good (#27 15 blue).
Any ideas?

DAVY27 07-06-2011 08:17 PM

Re: Rear turn signal stopped working.
 
had this happen to me a while back. Im assuming you did replace the fuse?

theycallmeBR00KLYN 07-06-2011 08:44 PM

Re: Rear turn signal stopped working.
 
I had my boy check the fuse for me (he has every tool that's possible) and the fuse was good.

theycallmeBR00KLYN 07-08-2011 01:15 PM

Re: Rear turn signal stopped working.
 
Anyone??....

Frango100 07-08-2011 09:53 PM

Re: Rear turn signal stopped working.
 
Does the WK have a combination flasher? If its the same as on the WJ, your problem is probably this. The combination flasher has separate outputs for each turn signal light and also for the hazards. Its probably mounted on the junction block, with the fuses.


All times are GMT -5. The time now is 09:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community