Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Grand Cherokee - ZJ (http://www.jeepgarage.org/f78/)
-   -   Dead Instrument Cluster (http://www.jeepgarage.org/f78/dead-instrument-cluster-25953.html)

RiverCityWK 07-19-2011 07:43 PM

Dead Instrument Cluster
 
I've tried searching for a resolution to this but I haven't found a direct answer. Any help would be greatly appreciated. I noticed one of my speakers had alternator whine so I disconnected them from my 4 channel amp to check for ground-outs. In doing so, I heard a pop that sounded like a fuse blowing. I plug everything back up and now I have a non-functional gauge cluster. No gauges, anti-theft light stay lit when the Jeep is running, and my power windows/locks won't work from the door switch but the locks still work with the key fob but no the panic button. I have pulled every single fuse from the interior panel and checked every fuse under the hood. Any ideas what this may be?

Chaoul1 07-19-2011 07:47 PM

Re: Dead Instrument Cluster
 
Pull the instrument Cluster out and check the computer board on the back and see if it's blown. That's what I would do. I don't know how hard it would be on the ZJ. Does the Mileage show us on the Cluster?

RiverCityWK 07-19-2011 07:52 PM

Re: Dead Instrument Cluster
 
Quote:

Originally Posted by Chaoul1 (Post 451041)
Pull the instrument Cluster out and check the computer board on the back and see if it's blown. That's what I would do. I don't know how hard it would be on the ZJ. Does the Mileage show us on the Cluster?

Mileage does not show on the cluster or the OHC


All times are GMT -5. The time now is 12:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community