Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio/Visual/Navigation (http://www.jeepgarage.org/f155/)
-   -   iPod skips a beat at beginning of song (http://www.jeepgarage.org/f155/ipod-skips-a-beat-at-beginning-of-song-27394.html)

gokart508 08-20-2011 09:32 PM

iPod skips a beat at beginning of song
 
Hello all. My iPod classic 80gb skips a note or two at the beginning of every song. Once it gets going, its fine. Anyone else have this issue? Thanks!

hammer1234 08-23-2011 12:54 PM

Re: iPod skips a beat at beginning of song
 
Quote:

Originally Posted by gokart508 (Post 469954)
Hello all. My iPod classic 80gb skips a note or two at the beginning of every song. Once it gets going, its fine. Anyone else have this issue? Thanks!

Since we had the latest uConnect update (430 system, no nav), when the end of a song is reached it starts to play the new song (first couple of notes), then stops and restarts it from the beginning. I mentioned it to the service rep at the dealer and he said that they don't report on those types of issues. Just wondering how I can report this to Chrysler so that they have a record of it and can work on a fix...

foster 08-27-2011 10:18 AM

Re: iPod skips a beat at beginning of song
 
My RBZ radio does the same thing when I try to use my 30gb iPod. I did both flashes (radio and UConnect), but neither fixed the problem.

In the end my solution was to load my music onto the radio's HD. Now it works like I want and that's one less thing to worry about storing in the arm rest.

Having that large display I am disappointed there's no album art.

xsdbs 08-28-2011 07:21 PM

Re: iPod skips a beat at beginning of song
 
This is a minimal issue to chrysler and their Engs know about it. I don't think their will be an SW update for this issue. I will look more into this though and get back.



Quote:

Originally Posted by foster (Post 473913)
My RBZ radio does the same thing when I try to use my 30gb iPod. I did both flashes (radio and UConnect), but neither fixed the problem.

In the end my solution was to load my music onto the radio's HD. Now it works like I want and that's one less thing to worry about storing in the arm rest.

Having that large display I am disappointed there's no album art.


ebank127 09-01-2011 12:03 PM

Re: iPod skips a beat at beginning of song
 
I have the same issue using my iPod Nano. I intially thought it was because I have on the crossfade on the iPod, but it does the same thing when I turn the crossfade off.

It is also very disappointing not having the album art.

I guess it's not an issue big enough for Chrysler to address. Perhaps if enough of us complain perhaps it will get addressed.


All times are GMT -5. The time now is 11:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community