Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Grand Cherokee - WK2 - (http://www.jeepgarage.org/f73/)
-   -   EVIC Issue (http://www.jeepgarage.org/f73/evic-issue-28024.html)

tbechtel 09-03-2011 10:17 AM

EVIC Issue
 
I leave the EVIC displaying my speed when driving. When I use the navgation the turn by turn info also displays in the EVIC display. After the turn is made the EVIC display goes back to the menu rather than the speed display that was previously displayed.. At first I thought I accidently hit a button so I made sure my hands wern't anywhere near the buttons. Everytime the navigation clears from the EVIC display the EVIC goes to menu rather than the previously displayed screen. I have to hit the button on the steering wheel each time to re-display the speed function. Just curious if anyone has this issue.

Thanks

zecstone 09-03-2011 10:34 AM

Re: EVIC Issue
 
Same problem. Doesnt happen always. Did you have it checked yet?

plynn7 09-03-2011 10:55 AM

Re: EVIC Issue
 
I have the same issue, does not happen all the time, so it's that that big of a deal for me.

tbechtel 09-03-2011 03:48 PM

Re: EVIC Issue
 
Mine happens everytime I use the Nav now. Collecting things to be checked so I only have to go to the dealer once for all issues. Added to the list. Obviously a software bug somewhere in the system. Was just curious if others have the same issue or whether mine was unique.

suprand 09-03-2011 04:40 PM

Re: EVIC Issue
 
I think its a very common issue

Eric67 09-04-2011 07:12 AM

Re: EVIC Issue
 
Which nav do you guys have ?

I have no issues (730n REW)

Cherodude 09-04-2011 07:42 AM

Re: EVIC Issue
 
I have not seen this with 430N Nav. Always returns to the previous EVIC screen (knock on wood).

tbechtel 09-04-2011 09:55 AM

Re: EVIC Issue
 
I have the Garmin

AAAA 09-04-2011 12:06 PM

Re: EVIC Issue
 
Quote:

Originally Posted by Cherodude (Post 478532)
I have not seen this with 430N Nav. Always returns to the previous EVIC screen (knock on wood).

Ditto (ditto).

2011RitterGC 09-04-2011 12:52 PM

Re: EVIC Issue
 
I have not seen this with my 730 RER.

jeep2011 09-04-2011 01:53 PM

Re: EVIC Issue
 
It happened with my 430N on the limited a few times. It hasn't happened with my 730 RHR yet.

dobiegillis 09-05-2011 08:48 AM

Re: EVIC Issue
 
I leave the evic on speedo all the time as well and haven't noticed this problem. However, I rarely use the nav for turn by turn so if an intermittent problem it's possible I haven't experienced it. I have the RHR.


All times are GMT -5. The time now is 06:22 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community