Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio/Visual/Navigation (http://www.jeepgarage.org/f186/)
-   -   IPOD intergration issue. (http://www.jeepgarage.org/f186/ipod-intergration-issue-29658.html)

TheLostSaint 10-13-2011 08:59 AM

IPOD intergration issue.
 
so first, im new here, and just bought my 2006 WK back in mark ( good deal i think with only 38.5k miles!) but the only issue i have is that when i connect my ipod, my left side (both front and back) randomly go out. but when i play the radio and cd's works 100%. so i know it has to be a issue with the cord, but the thing is i dont know to much about the cord and what not cause i bought it just how it sits.. so can anyone help me out here?

thanks
G

SRTILL8 10-13-2011 10:18 AM

Re: IPOD intergration issue.
 
go to the link. everything about the mygig and then some. photos, pdfs and etc.

gl

http://wkjeeps.com/Mygig_parts.htm

TheLostSaint 10-13-2011 11:07 AM

Re: IPOD intergration issue.
 
but the mygig systems have the HDD's right? cause i know i dont have the HDD with mine, or atleast i dont think... still farily new to this WK so im learning with it...

SRTILL8 10-13-2011 01:00 PM

Re: IPOD intergration issue.
 
Quote:

Originally Posted by TheLostSaint (Post 498372)
but the mygig systems have the HDD's right? cause i know i dont have the HDD with mine, or atleast i dont think... still farily new to this WK so im learning with it...

oh...

try this one -]

http://wkjeeps.com/wk_nav.htm

TheLostSaint 10-13-2011 02:26 PM

Re: IPOD intergration issue.
 
ok, well they didnt have to much info, tho helped me out on the nav disc cause i have been tryin to find one for europe, but alas i need a new HU & disc for that... which looks like its goin to be 2400... ugh, so im good on that...

so i guess im goin to take it apart and look and see if something is wrong with those pin connectors and go from there... its just weird that one min i can hear everything and then next the whole left side goes out... and only when im listening to the ipod... weird

SRTILL8 10-13-2011 04:26 PM

Re: IPOD intergration issue.
 
its amazing how a bent pin- can cause havoc in troubleshooting.

check your connectors. hopefully something like that.

gl though

TheLostSaint 10-15-2011 04:10 PM

Re: IPOD intergration issue.
 
ok so i took it all apart today to re-run the cord to the center counsel. and as i took the radio out i notice it was kinda stuck ish, and seen that the one plug for the ipod was actually routed around the metal frame right there.... weird..
so i fixed that, ran the wire, hooked everything back up... and the damnest thing... its not once cut out on the left side since i did that.... so im guessing the issue was with the one plug situation. but works for me..

another question i have tho is this.... i notice there are 2 plugins in the back of the radio itself that are not being used.... does anyone know what they are for?? ones right by the fan for the radio, its a 3 pin, the other is very opposite side but looks like its a 6 or so pin... any ideas what they are for and are they supposed to be used ?


All times are GMT -5. The time now is 02:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community