Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio/Visual/Navigation (http://www.jeepgarage.org/f155/)
-   -   Higher resolution screen? (http://www.jeepgarage.org/f155/higher-resolution-screen-31189.html)

bigpanda 11-16-2011 08:19 PM

Higher resolution screen?
 
I'm not happy with current low resolution navi screen and was wondering whether any of you has changed the screen to higher resolution one.
Thanks.

Andrew Klossner 11-17-2011 08:41 AM

Re: Higher resolution screen?
 
The electronics support only one resolution. You'd have to replace the entire head unit with something from the aftermarket.

Tybalt39 11-17-2011 12:26 PM

Re: Higher resolution screen?
 
Keep in mind this is not like a laptop running Windows, where you can replace the LCD panel with a higher-res panel and everything just works. The OS is not a Microsoft product. Most likely, the resolution is "hard-coded" into the system.

FYI, this is just an opinion (other than the OS part). I am new to this forum and have not yet taken delivery of my vehicle.

*sox* 11-17-2011 02:25 PM

Re: Higher resolution screen?
 
have you the RHB with the Garmin Navigation?

The premium 730N RHR with Navteq Navigation have a good screen resolution!

ColdCase 11-17-2011 03:45 PM

Re: Higher resolution screen?
 
Both radios have the same resolution spec. Some think the Garmin Nav screen looks lower resolution, but it is not. That's just the way the default mapping display is set up. None of the OEM radio screens are very high resolution, however, they are dated. You want a better screen, you need to look at the aftermarket.

*sox* 11-17-2011 04:20 PM

Re: Higher resolution screen?
 
i have make the expirience the not hb mygig have not the same resolution or screen quality.

the REN have betther also the japs unit RBZ, also the RHR - RHB from mitsubishi....

lll2for3lll 11-17-2011 04:25 PM

Re: Higher resolution screen?
 
Try aftermarket.

bigpanda 11-20-2011 05:45 AM

Re: Higher resolution screen?
 
I already have aftermarket navi installed by Chrysler Korea. But they said since they have to utilize OEM system, they can't change screen itself.


All times are GMT -5. The time now is 09:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community