Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Trouble Shooting/Problems/Service (http://www.jeepgarage.org/f107/)
-   -   Stereo on but NO sound (http://www.jeepgarage.org/f107/stereo-on-but-no-sound-34084.html)

JeeponDUBS 01-15-2012 01:06 AM

Stereo on but NO sound
 
I had this issue a few times with my 2008 WK and now it's started with my 2011 WK2. When it gets cold (it's 28 degrees in Cincy, OH) my stereo stops producing sound. I can turn it on and off and it shows the radio station or the cd counter moving like it's playing music but the volume controlers have stopped working. It doesnt even show the numbers for the volume getting louder or softer. The Steering wheel volume controlers doen't work either. It eventually starts working again on its own but like tonight in the WK2, i drove the entire 25-30 minute ride in silence. I have the Factory Stereo unit (basic not a touch screen).

My question is has anyone else experienced this and if so do you know what is causing it or how to fix it?

The dealership did do a software update on my Jeep today as i was having Key Fob issues (car wasn't recognizing the key was in the vehicle when it just sensor unlocked the door for me to get in). I will call dealership on monday and get it looked at even if it starts working by then. I have video of it not working to prove i'm not crazy when they say they can't find anything wrong.


All times are GMT -5. The time now is 01:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community