Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio, Video, Navigation & Electronic Modifications (http://www.jeepgarage.org/f50/)
-   -   New stereo help. (http://www.jeepgarage.org/f50/new-stereo-help-37777.html)

slowurroll 02-23-2012 01:50 PM

New stereo help.
 
Hey all,

I have an issue. I installing a new HU today and ran into a snag. I have power to the stereo and everything functions except I'm not getting any sound. I need to double check the wiring but any ideas on what else it could be?

05wkguy 02-24-2012 09:01 PM

Re: New stereo help.
 
I assume you are using a factory harness adaptor? You probably have a factory amplified system,you need to make sure the blue wire with white trace is connected to the matching blue in the adaptor. That will tell the amp to turn on,and you should have sound.

jonathan04 02-24-2012 09:18 PM

Re: New stereo help.
 
I agree with that statement. especially if your car came with the upgraded sound system. i believe the amp is located in the back where your carog area is on the drivers side behind the trim. but yea just plug up those wires and you should be good.

slowurroll 02-24-2012 09:47 PM

Re: New stereo help.
 
Guess I forgot to update this one lol. That was the problem. I got that fixed. But when installing the new HU, I missed some wires that weren't capped and when I connected the power I got a spark. Not neither the new HU or stock HU will power on at all. I checked a fuse under the drivers side dash and I've heard of a possible fuse under the hood that could be causing it. fuse under the dash has been replaced and still nothing. Any ideas?


All times are GMT -5. The time now is 12:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community