Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems (http://www.jeepgarage.org/f181/)
-   -   My windows stopped working!!! (http://www.jeepgarage.org/f181/my-windows-stopped-working-38436.html)

DGoral31 03-06-2012 12:01 PM

My windows stopped working!!!
 
WTF!!! :mad: :mad: :mad:

this morning my front window switches stopped working out of no where!! both on my drivers side and my passenger side.

On my drivers side, its only the front two windows that dont work and the door lock... both rear windows work fine.

on the passenger side the window wont go up or down...


good thing my windows were up at the time of the failure.

i tried turning off and on the Jeep to no avail!!

anybody got some insight on this? im thinking actualing im hoping its just a fuze i need to replace. :(


HELP

-Dave

08Hemi 03-06-2012 01:57 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
first try the neg battery terminal reset with pumping the brake a couple times...are the front and rear windows on a different fuse? I just bought a drivers side door trim that included the window switches, if that part is what failed I will have a replacement shortly...send me a PM if you find out the switch bank went bad

DGoral31 03-06-2012 03:17 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
Quote:

Originally Posted by 08Hemi (Post 587846)
first try the neg battery terminal reset with pumping the brake a couple times...are the front and rear windows on a different fuse? I just bought a drivers side door trim that included the window switches, if that part is what failed I will have a replacement shortly...send me a PM if you find out the switch bank went bad


So disconnect the neg terminal... then pump my brakes, and replace terminal? got it.



i dont know if they are on a different fuze... it doesnt make any sense to me

DAVY27 03-06-2012 03:58 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
also try resetting it. I THINK it's hold the window up button UP for 5 secs and down for another 5. You should hear a click.

There was a thread on the reset process somewhere...

DGoral31 03-06-2012 04:53 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
Quote:

Originally Posted by DAVY27 (Post 587925)
also try resetting it. I THINK it's hold the window up button UP for 5 secs and down for another 5. You should hear a click.

There was a thread on the reset process somewhere...


yeah that was the first thing i tried... didnt work


im hoping someone has an idea where the fuze is so i can double check that before bringing it into the stealershit.

DGoral31 03-06-2012 09:14 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
per rob's advice i searched the www.wkjeeps.com website and found this.

http://www.wkjeeps.com/wk_fuses.htm

looks like i will be checking the CB3 fuze for the windows. Although the description calls out " Non-cycle windows (delay)" ... its the only fuze i see for my year Jeep.

i'm hoping its blown so i can just fix it... otherwise off to the stealershit


wish me luck ppl.

JMLoughrey 03-07-2012 12:07 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
best of luck to you!

Any updates on what the problem was?

DGoral31 03-07-2012 11:25 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
wtf?!!?

NOW ALL MY INTERIOR AUX LIGHTS ARE NOT WORKING!!!!

:mad: :mad: :mad:


ALL OF THEM!!

WHEN I OPEN MY DOORS MY INTERIOR IS BLACK.

jlewissystem 03-07-2012 11:38 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
Dave - is that the interior light DELETE mod!? It's gotta be fuses..

DGoral31 03-07-2012 11:40 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
lol ...

yeah man, its gotta be something with the fuzes ... talk about annoying though! argg

DAVY27 03-08-2012 03:49 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
i remember me and TIila had a similiar prob. interior lights + windows stop working all of a sudden. i THINK it might be fuse #12. Have to dig up that thread....

DGoral31 03-08-2012 03:56 PM

Re: My windows stopped working!!!
 
Quote:

Originally Posted by DAVY27 (Post 589532)
i remember me and TIila had a similiar prob. interior lights + windows stop working all of a sudden. i THINK it might be fuse #12. Have to dig up that thread....

sh!t ... i just dropped it off at the mechanic.

:confused:


All times are GMT -5. The time now is 11:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community