Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Audio/Visual/Navigation (http://www.jeepgarage.org/f155/)
-   -   Newbie Q - with the 730 can I use Navi without having the radio on? (http://www.jeepgarage.org/f155/newbie-q-with-the-730-can-i-use-navi-without-having-the-radio-on-38548.html)

ucla95 03-08-2012 07:35 AM

Newbie Q - with the 730 can I use Navi without having the radio on?
 
Seems like I have to turn on the radio to access the Navi. Kind of archaic imho.

TheJeepSter 03-08-2012 07:37 AM

Quote:

Originally Posted by ucla95 (Post 589304)
Seems like I have to turn on the radio to access the Navi. Kind of archaic imho.

I agree...archaic. but yes, you need turn volume down or switch to another input with nothing attached..
Edit...welcome to jeep garage!

Sent from my PC36100 using Tapatalk

ErikRP 03-08-2012 09:31 AM

Re: Newbie Q - with the 730 can I use Navi without having the radio on?
 
Quote:

Originally Posted by ucla95 (Post 589304)
Seems like I have to turn on the radio to access the Navi. Kind of archaic imho.

Take a look at this active thread for more suggestions.

http://www.jeepgarage.org/f155/nav-on-radio-off-possible-38383.html


All times are GMT -5. The time now is 01:20 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community