Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Trouble Shooting/Problems/Service (http://www.jeepgarage.org/f80/)
-   -   HELP!! cluster/evic display not working (http://www.jeepgarage.org/f80/help-cluster-evic-display-not-working-41828.html)

kmitch80 05-07-2012 04:41 PM

HELP!! cluster/evic display not working
 
Last night when i got out of the jeep everything worked as it should. This morning i jump in it to go to work, and the Information display on the right side of the cluster (evic) is not working at all. Does not light up. Pushed all the buttons to try and see if it would work and nada. I did something because as you can see i switched the miles to km. So the buttons work, the evic does not. I talked with Bob (diboblo) about it and had a few ideas, but wondering if anyone else has had this issue. 2006 srt8 in case anyone was wondering. But should be the same as all 05-07 WK's
Any ideas?!

http://i1095.photobucket.com/albums/...-53-00_827.jpg

Scottina06 05-07-2012 05:52 PM

Re: HELP!! cluster/evic display not working
 
that side is def. fried. I saw a cluster on ebay

kmitch80 05-07-2012 06:03 PM

Re: HELP!! cluster/evic display not working
 
yeah i saw that one too... but damn... $300 for a used one!? hopefully its just something simple like a bad solder joint. called the dealer.... $900.... wow


All times are GMT -5. The time now is 05:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community