Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems (http://www.jeepgarage.org/f181/)
-   -   I think I messed up.... real bad (http://www.jeepgarage.org/f181/i-think-i-messed-up-real-bad-45791.html)

jkt009 08-08-2012 11:30 AM

I think I messed up.... real bad
 
ok I was changing my EGR valve this morning and I just finished but now the jeep wont start. I disconnected the negative battery terminal before I did the EGR and I followed the how to thread on here and I thought everything went well. I reconnected the negative wire and the cheap wont start. The dash lights come on and the check engine light is on as well. The check engine light is solid for about 5 seconds then it flashes at me for probably 10 seconds. Does this mean its in limp mode? Its a 2005 with the 5.7. Please help

jkt009 08-08-2012 11:34 AM

Re: I think I messed up.... real bad
 
sorry cheap was suppose to be jeep

tom58 08-08-2012 11:47 AM

Re: I think I messed up.... real bad
 
why do you think its in limp mode??didnt you say it doesnt start at all. is it cranking at all?

jkt009 08-08-2012 12:22 PM

Re: I think I messed up.... real bad
 
Well i feel stupid now because everything worked out fine. I guess the battery just wasn't charged enough because I tried to jump start it but it wouldn't start so I just let it sit for about 10 minutes and when I tried starting it, it started right up. I just took it out for a drive and everything seems to be just fine. Sorry to waste a thread and thanks for the reply tom58

tom58 08-08-2012 01:47 PM

Re: I think I messed up.... real bad
 
no worries glad everything is fine


All times are GMT -5. The time now is 05:36 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community