Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Trouble Shooting/Problems/Service (http://www.jeepgarage.org/f107/)
-   -   Trailer Wiring Harness Problem; help? (http://www.jeepgarage.org/f107/trailer-wiring-harness-problem-help-48817.html)

kharrar 10-13-2012 10:57 PM

Trailer Wiring Harness Problem; help?
 
The factory trailer tow hitch install went really well, got a new rear valence with dual cutouts and the magnaflow tips look great.

I had to get the complete trailer wiring harness as my jeep was not factory wired. After completing the wiring my right rear turn signal does not work! It is not the bulb or fuse. Have not taken it to get it reprogrammed from the dealer yet. How can just attaching these wires cause the loss of the turn signal. I was very careful and the install seemed to go very well and all wiring was not difficult.

Anyone have any ideas? Thanks in advance ; Karl

RageOfFury 10-14-2012 07:22 PM

Re: Trailer Wiring Harness Problem; help?
 
You used the Mopar harness? If so, then the dealer needs to "enable" it via programming.

Not sure why your right turn signal isn't working though. Perhaps go through the instructions and double check everything?

kharrar 10-14-2012 08:18 PM

Re: Trailer Wiring Harness Problem; help?
 
Yes, wanted to keep everything factory. Used the correct harness.

I will bring it to the dealer Friday and have it programmed and get them to check the turn signal.

Thanks...


All times are GMT -5. The time now is 06:33 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community