Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Trouble Shooting/Problems/Service (http://www.jeepgarage.org/f107/)
-   -   Heated seats not turning on (http://www.jeepgarage.org/f107/heated-seats-not-turning-on-50379.html)

Unabomber 11-16-2012 06:05 PM

Heated seats not turning on
 
I've owned my 2011 Laredo since June, and currently have about 37,000 miles on it. I noticed on my way to work today that the seat heater wasn't on, so I pulled over and looked down and noticed the light wasn't on as well. If the button is on LOW or HIGH, nothing, No light indicator, no heat. Weird thing is, it's happening on both passenger and drivers seat. It almost seems like there is just no power getting to them or something, I have no clue. Checked all the connectors and plugins under the seat and all looked well. Checked the fuse in the fusebox for the heated seats, and the fuse looked fine, so I'm not quite sure what my next step should be to try and fix this before taking it to the dealership. Any Advise guys?

Cliffs:
Heated seats not working(Passenger and drivers seat)
Light indicators aren't turning on
Fuse in fusebox looks good
All Connections look good
What do?

Onroad 11-16-2012 06:24 PM

Re: Heated seats not turning on
 
Looks like you did a good job troubleshooting the problem. I guess your next step is a trip to the dealer.


All times are GMT -5. The time now is 03:09 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community