Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems Discussion (http://www.jeepgarage.org/f77/)
-   -   No nav sound (http://www.jeepgarage.org/f77/no-nav-sound-52054.html)

Anth75 12-27-2012 03:14 AM

No nav sound
 
I have a 730n rhr radio and I'm having a problem with the nav audio as I get nothing at all. I can here my radio dim as if the nav was going to speak but I get nothing. I put the Volume up I'm the settings and test it with no luck. I updated the software to the latest. What can i do? Everything else works perfect

kirkusinnc 12-27-2012 09:31 AM

Quote:

Originally Posted by Anth75 (Post 729155)
I have a 730n rhr radio and I'm having a problem with the nav audio as I get nothing at all. I can here my radio dim as if the nav was going to speak but I get nothing. I put the Volume up I'm the settings and test it with no luck. I updated the software to the latest. What can i do? Everything else works perfect

I had the same thing happen to me. I pulled the fuse for 30 seconds and that fixed it for me...

Good luck, Kirk

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk HD

Anth75 12-27-2012 12:16 PM

Re: No nav sound
 
Just tried that with no luck. It's odd, the left speaker mutes but no voice directions. The voice is supposed to come out the left front speaker right? Only thing I had installed was a viper smart start to my factory remote start but I can't imagine this has anything to do with it. Could a wire come undone?


All times are GMT -5. The time now is 04:26 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community