Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Trouble Shooting/Problems/Service (http://www.jeepgarage.org/f162/)
-   -   Uconnect/Nav screen problems (http://www.jeepgarage.org/f162/uconnect-nav-screen-problems-52146.html)

wstrick17 12-29-2012 06:16 AM

Uconnect/Nav screen problems
 
I've really had an issue with my uconnect/Bluetooth media.. Takes a fair amount of time to connect to my iPhone 4S and sometimes doesn't show the correct song which is playing and then the next time it might show it all correct. Sometimes the fast forward and rewind buttons on the screen show up and sometimes they don't. And if I press a button at the wrong time it will end up freezing, yet with music still playing to the point that when in reverse the camera doesn't show up, just still the frozen media screen. I've heard that there is an update for the uconnect system, but mine is a 2013 alpine which I got this month, so it's hard to believe that it's out of date. Any suggestions and I know this a long post haha!!

*sox* 12-29-2012 06:12 PM

Re: Uconnect/Nav screen problems
 
hi

which unit you have, 430 or 730 or..?

wstrick17 12-29-2012 06:40 PM

Re: Uconnect/Nav screen problems
 
730N. Stock one in 2013 Alpine edition

*sox* 12-29-2012 06:43 PM

Re: Uconnect/Nav screen problems
 
which Software you have on this?

the last are the 2.126.

wstrick17 12-29-2012 07:22 PM

Re: Uconnect/Nav screen problems
 
That's what software I have.

*sox* 12-29-2012 07:42 PM

Re: Uconnect/Nav screen problems
 
then go to the dealer, you have warranty!

MikeH 01-15-2013 07:16 PM

Re: Uconnect/Nav screen problems
 
Similar issue here. Tried updating to 2.126. Guess I'm off to the dealer as well.


All times are GMT -5. The time now is 12:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community