Jeep Garage  - Jeep Forum

Jeep Garage - Jeep Forum (http://www.jeepgarage.org/forums.php)
-   Troubleshooting/Problems (http://www.jeepgarage.org/f181/)
-   -   Hello...radio no sound (http://www.jeepgarage.org/f181/hello-radio-no-sound-52391.html)

pollocksr 01-03-2013 04:56 PM

Hello...radio no sound
 
Just joined the forum, I have a 2010 Grand Cherokee Lorado with the Boston Accoustic system. It is the RER radio and my sound just quit. Everything on the display works and you can see the volume go up and down but no sound, like it is muted. I get no sound in any mode, not even in the navigation screen.
Any ideas?

Hacksaw 01-03-2013 05:03 PM

Amp fuse ?

Think Outside !- No Box Required.

pollocksr 01-03-2013 05:24 PM

Re: Hello
 
Any idea which fuse that would be? Is the amp under the rear seat?

spyder873 01-03-2013 05:32 PM

Re: Hello
 
Welcome!!

SnoFire 01-03-2013 05:37 PM

Re: Hello
 
Welcome to JeepGarage!!

Hacksaw 01-03-2013 05:39 PM

I think the amp is under the back seat. Check for power there.

Think Outside !- No Box Required.

Chris_IAH 01-03-2013 05:56 PM

Re: Hello
 
Welcome !

brentwoodkris 01-04-2013 10:39 AM

Re: Hello...radio no sound
 
The amp is behind the rear driver's side quarter panel. The amp is probably one of the [poorly labeled] ones underneath the foot panel in front of the driver's seat. Check the amp itself to see if there's power, and that will save you looking through for blown fuses. If there's power, it's likely your amp is fried as I've never heard of a RER losing sound (doesn't mean it's not possible). If there's no power, then it's probably a fuse. Be sure to check wkjeeps.com for the wiring diagram corresponding to the BA system amp.


All times are GMT -5. The time now is 01:07 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright 2012 - JeepGarage.Org
The Jeep Grand Cherokee Owners Community